Unicum 1 – TTVE 1

Deze zaterdag 2 december stond de laatste wedstrijd van het seizoen op de kalender.

Voor TTVE stond er nog heel veel op het spel. Voor Unicum niet deze waren zonder te spelen al kampioen. TTVE moet 6 punten halen om niet rechtstreeks te degraderen. Een hele lastige klus.

Frank mocht beginnen tegen Petro van den Bosch. De 1e game verloor Frank met 11-5, maar pakte de 2 volgende games daarna met 8-11 en 9-11. De 4e game ging naar Petro met 11-5 en moest een 5e game beslissing brengen. Helaas voor Elshout ging deze naar Petro met 11-8.

Nu was het de beurt aan André tegen Stefan van Happen, die had de heenwedstrijd niet mee gedaan, dus een onbekende speler. André pakte de 1e game met 8-11. Maar de 3 games daarna gingen naar Stefan met 11-6, 11-9 en 11-9. Stijn in zijn partij tegen Erwin Sanders speelde goed. Stijn verloor nipt de 1e game met 11-9 en won de 2e game met 8-11. De 3e game ging naar Erwin met 11-7. Hiermee was het verzet van Stijn gebroken, want de 4e game ging met 11-4 naar Erwin.
Hiermee leek het verzet van Elshout zelfs gebroken!!
Het dubbel was ook een prooi voor Petro en Erwin. Zij wonnen in 4 games van André en Frank.
Zo keek TTVE al tegen een achterstand van 4-0. Frank pakte in zijn partij tegen Stefan nog wel 1 game, maar moest er 3 aan Stefan laten. Stijn kon het Petro niet lastig maken en verloor in 3 games.
Ook André wist het Erwin niet te ontregelen en moest hem de meerdere erkennen in 3 games. Stijn kon in zijn laatste partij tegen Stefan nog wel wat tegenstand bieden en verloor met 12-10 , 11-9 en 11-5. Frank wist ook niet wat hij moest doen om het Erwin lastig te maken en moest in 3 games capituleren. André in de laatste partij van de avond moest maar de eer reden tegen Petro.
Maar helaas was dit een lastige opgave. Ook deze ging in 3 games naar Unicum, waardoor er een einduitslag van 10-0 op het scorebord stond. Een flink pak slag en met deze uitslag eindigt TTVE zelfs op de laatste plaats.