2018

FAMILIE/VRIENDENTOERNOOI

Elshout, 8 juni 2018

Zoals al jaren gebruikelijk werd aan het eind van het seizoen weer het familie/vriendentoernooi gehouden en met een goede opkomst.

Na de loting en het koppelen van de teams gingen er negen koppels van start, verdeeld over drie poules.

Aan de hand van die resultaten werden er opnieuw poules ingedeeld om tot de uitslag te komen en met de nodige strijd is uiteindelijk Erik met Fleur als negende geëindigd. Rigo en David werden achtste en Dave, gesteund door Renate werd zevende.

Op de zesde, vijfde en vierde plaats eindigden resp. Deny en Isa, Frank met Peter en Laurens en Jonsjo.

De strijd om de bovenste plaatsen werd een beetje een familie-aangelegenheid en in de driekamp werden Ludwig en Bram derde, Thijs en Jochem haalden de tweede plaats en de winst ging naar Sjaak en ondergetekende.

 

Naderhand werden er natuurlijk nog de nodige enkelpartijtjes afgewerkt en ik hoop dat iedereen zich heeft kunnen vermaken!

 

Tot volgend jaar met een nog grotere opkomst.

Peter

 

clubkampioenschap 2018

Vrijdag 12 januari is er weer gespeeld voor het clubkampioenschap en mede door een aantal afzeggingen is de strijd aangegaan in de vorm van een 8-kamp.

Dit had natuurlijk tot gevolg dat er door iedereen een behoorlijk aantal partijen moest worden gespeeld deze avond.

Aan het eind van de avond liet de uitslag eigenlijk geen verrassingen zien en is Frank van Logten clubkampioen geworden door in de finale van André van Hulten te winnen; de bij het kampioenschap behorende ‘Thijs Stevens Wisselbeker’ werd met plezier door Ans Stevens uitgereikt.

 

De volledige uitslag:

1. Frank van Logten

2. André van Hulten

3. Peter Bijlard

4. Renate van Oers

5. Arno Smits

6. Jan Fitters

7. Deny Mouwen

8. Rob Ruimers