TTVE 1 uit tegen Stiphout 2

Richting het einde van de competitie wordt het voor de Elshoutenaren alleen maar spannender. Deze belangrijke wedstrijd bracht de heren van TTVE 1 in Helmond.

Zoals bijna alle wedstrijden mocht Frank het spits afbijten tegen Jeroen. In 4 spannende sets moest Frank Jeroen feliciteren. De 2e wedstrijd moest André tegen Patrick, de eerste set had André veel moeite met het materiaal van Patrick. De 2e, 3e en 4e set kreeg André steeds meer grip op het spel van Patrick, een uitslag van 1-3 was daarom ook terecht. In de 3e partij moest Stijn tegen Arthur, na een aantal spannende sets was Arthur uiteindelijk toch te sterk voor Stijn.

De 4e wedstrijd, het dubbel, moesten Frank en André tegen Jeroen en Arthur. Het duo van Stiphout was te sterk voor de heren van TTVE. In 3 sets werd deze partij daarom ook terecht gewonnen door Jeroen en Arthur. Ook in de 5e partij had Frank veel moeite met het materiaal en het spel van Patrick. Na de eerste set kon Frank zijn rust goed bewaren, en won daarom de partij met 1-3. In de 6e wedstijd moest Stijn tegen Jeroen, Jeroen was in 4 sets te sterk voor Stijn. André moest in de 7e wedstrijd tegen Arthur. Een zeer spannende wedstrijd, André had ook 5 sets nodig om van Arthur te winnen en zo nog een puntje voor TTVE binnen te slepen.

Stijn moest zijn laatste wedstrijd tegen Patrick, de eerste set had Stijn zijn spel redelijk onder controle. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg Stijn juist meer moeite met het materiaal van Patrick, en moest hem feliciteren met zijn overwinning van 3-0. In de 9e wedstrijd was Frank te sterk voor Arthur, en won hem daarom ook terecht met 0-3. De laatste wedstrijd moest André tegen Jeroen. Jeroen was in de laatste wedstrijd helemaal in vorm, André had geen schijn van kans.

Een einduitslag van 6-4 voor Stiphout was voor de Elshoutenaren om tevreden mee te zijn. Nu staat TTVE 1 met 3 teams op 41 punten, en zal volgende week de beslissing vallen voor degradatie naar de 3e klas of behoud in de 2e klas.