TTVE 1 – Taverbo Sabo 4 4-6

Frank mocht deze competitie beginnen tegen Maarten Kerkhof een op papier sterke tegenstander.
De 1e game ging nipt naar Frank, waarna de Maarten de 2e game won. De 3e game ging in de verlenging naar Frank en de 4e game ging overtuigend naar Maarten dus moest de 5e game beslissing brengen. Deze ging helaas voor Elshout naar Maarten met 8-11.
Nu was het de beurt aan Luck om te laten zien dat hij weer op weg is naar zijn “oude” niveau. Zijn eerste partij was tegen de boomlange invaller Thomas Schets. Luck pakte de 1e game overtuigend met 11-4. De 2e game ging Luck ook riant aan de leiding, maar Thomas kwam terug deze game en pakte deze zelfs met 10-12. Luck was hiermee even de weg kwijt! De 3e game ging met 8-11 naar Thomas, maar Luck knokte zich terug en won de 4e game met 11-9. Ook hier moest de 5e game beslissing brengen. Deze ging ook helaas voor Elshout naar Thomas met 8-11. Dan moet onze nestor het maar doen!! André verloor de 1e game tegen Sven Hermans met 8-11 en pakte daarna de 2e game in de verlenging met 15-13 en moest de 3e game en 4e game aan Sven laten beide met 9-11.
De dubbel van André en Frank tegen Maarten en Thomas ging ook verloren in 5 games.
Luck wist de 1e game nog wel te winnen van Maarten met 11-8 maar moest de volgende 3e games afstaan, waarna TTVE tegen een 0-5 achterstaand aan keek!
Gelukkig kon Frank het tij keren tegen Sven door deze in 4 games te winnen, waarna Sven door een blessure zijn laatste partij tegen Luck niet meer speelde. André won vrij eenvoudig in 3 games van Thomas. In zijn laatste partij tegen Maarten kon André alleen de 3e game weerstand bieden maar deze ging toch naar Maarten met 10-12.
Frank had ook weinig moeite met Thomas en won deze ook in 3 game, waarna er een eindstand van 4-6 op het scorebord stond. Geen verkeerde uitslag, zeker na de achterstand van 0-5.