Weer 5 punten erbij.

De terugwedstrijd tegen Return-Oss is geëindigd in een verdiend gelijkspel. De uitwedstrijd werd nog met 3-7 verloren, maar deze avond ging het beter met TTVE.

Frank van Logten beet zoals gebruikelijk voor de thuisploeg het spits af tegen Melvin Zandvoort. Frank startte sterk en won de eerste game ruim. Daarna herpakte Melvin zich en gaf Frank de tweede game geen kans. Gelukkig trok Frank daarna de volgende twee games en de overwinning naar zich toe.

Stijn Verhulst kreeg in de 2e wedstrijd van de avond geen vat op het snelle spel van Rob v.d. Heijden die daarmee de stand weer in evenwicht bracht 1-1.

André van Hulten wilde en kreeg revanche op Jeroen Reijs. Na vijf spannende en fraaie games stond TTVE alweer voor. Ook in het dubbelspel trokken de TTVE-ers Frank en André aan het langste eind. Daar waren ook weer 5 games voor nodig om nipt te winnen. Tussenstand 3-1.

Stijn Verhulst had in zijn tweede spel van de avond geen kans en moest in 3 games de eer laten aan zijn tegenstander Melvin. Frank speelde daarna tegen Jeroen en verloor de eerste game. De volgende drie games was Frank beter en won terecht ook zijn tweede wedstrijd. André en Rob maakte er een mooie en spannende pot van. Gelukkig maar ook nipt won André voor de thuisclub zijn tweede wedstrijd deze avond en bracht daarmee de tussenstand op 5-2.

De drie laatste wedstrijden van deze avond werden allen door Return gewonnen. Stijn verloor een fraaie pot na vijf lange games net tegen Jeroen, André kwam op de valreep ook niet voorbij Melvin en in de laatste wedstrijd van de avond verloor ook Frank in vijf games van Rob. Ook deze wedstrijd was echt het aanzien waard. Eindstand 5-5 waarmee voor beide teams nog van alles mogelijk is.