TTVE 1 thuis tegen Stiphout 2

Na een matige start van de competitie mocht André deze avond de eerste wedstrijd spelen, Jeroen was hierbij zijn tegenstander. Voor TTVE 1 was dit een mooi begin van de avond, een wedstrijd waar alles uit gehaald was wat er in zat, en ging de winst na 5 sets naar André.
De 2e wedstrijd was Stijn aan zet, hij mocht beginnen tegen Arthur. Arthur was uiteindelijk sterker en won de wedstrijd in 3 games. Frank mocht de derde wedstrijd starten tegen Peter, alweer een spannende wedstrijd die uiteindelijk na 5 games resulteerde in een 2-1 voorsprong voor TTVE 1.

De vierde wedstrijd, het dubbel pakte voor André en Frank net verkeerd uit, in de vijfde game verloren ze namelijk met 7-11. De volgende wedstrijd werd gespeeld door Stijn tegen Jeroen, wat uiteindelijk voor een tussenstand zorgde van 2-3 voor Stiphout. André en Frank moesten allebei nog 2 wedstrijden spelen. Beide mannen hebben de winst voor beide wedstrijden binnen gesleept. Stijn verloor zijn laatste wedstrijd ook tegen Peter.

Een eindstand van 6-4 voor TTVE 1 was eigenlijk om trots op te zijn. Volgende week halen we de wedstrijd in tegen Flash 1 en zijn we in Eindhoven.