Flash 1 – TTVE 1

Afgelopen vrijdag stond de inhaalwedstrijd uit tegen Flash 1 gepland. (vrijdag de 13e!!!!)

Het was even voor Frank de vraag hoe het zou gaan omdat hij ’s morgens wakker werd van de pijn met kramp in zijn kuit. Maar hier had hij ’s avond geen last meer van.

Omdat we de vorige wedstrijd de startopstelling hadden aangepast en deze wonnen dachten we dit nu meer weer eens te doen! André begon dus. Hij mocht beginnen Ties Schalij. Een jeugdspeler. Het was de vraag of de sluwe vos Ties kon ontregelen. Ties stond goed aan te vallen. André kon veel ballen verdedigen, wat alleen niet lukt was om over te nemen of om zelf aan te vallen. Ties kon hierdoor rustig door blijven spelen. Hij won dan ook redelijk eenvoudig de partij in 3 games. Nu was Frank aan de beurt tegen Wim den Hollander. Wim begon gelijk zijn sterkste wapen in te zetten namelijk zijn service! Frank had daar heel veel moeite mee om goed terug te brengen. Wim kon na zijn service gelijk de 2e bal aanpakken. Frank werd er hopeloos van! Hij keek zo tegen een 2-0 in games achterstand aan. In de 3e game stond het ook zo ineens 7-1 voor Wim. Maar Frank gaf de strijd niet zo maar op en knokte zich terug tot 8-8. Aan het einde pakte Wim toch deze game met 11-9. Stijn begon in zijn partij tegen Marc Hendrikx voortvarend en pakte de 1e game. De volgende 2 games gingen naar Marc. Maar ook Stijn knokt voor wat hij waard was en pakte de 4e game. Dus moest er een beslissende 5e game aan te pas komen. Deze ging helaas nipt naar Marc, waardoor de Elshoutenaren tegen een 3-0 achterstand aankeken. Nu moest er gedubbeld worden en deze is door Elshout tot nu toe nog niet 1 keer gewonnen, dus het leek een zware avond te worden. Maar verassend genoeg ging het dubbel heel goed voor Elshout. Ze pakte vrij eenvoudig de 1e 2 games en alleen de 3 game werd spannend. Deze werd toch met 12-14 gewonnen door André en Frank, waardoor er 1 puntje op het scorebord stond. André kon het Wim lastig maken en verloor nipt de 1e game met 13-11. De 2e game ging nipt naar André met 10-12. Hiermee leek het verzet van Wim verbroken want de 3e game ging met 2-11 naar André. Maar nu was het de beurt aan Wim! Hij pakte de 4e game met 11-4. Hier moest ook de 5e game beslissing brengen. Deze ging met 4-11 naar André, waardoor we nu na een acceptabele 3-2 achterstand aankeken. De 6e wedstrijd mocht onze “jeugdspeler” aantreden tegen de jeugdspeler van Flash. Stijn pakt nog wel 1 game maar moest na 4 game Ties toch feliciteren. Frank begon overtuigend tegen Marc, alleen de 2e game ging naar Marc. De andere 3 naar Frank, zij het niet zo eenvoudig. Stijn in zijn laatste partij tegen Wim wist ook geen raadt met de moeilijke services van Wim en verloor in 3 games. André won zijn laatste partij redelijk eenvoudig van Marc en nu moest Frank tegen Ties om nog een gelijk spel op het scorebord te zetten. Het lukt Frank niet zo goed en kon alleen de 1e 2 games bij blijven, maar in de 3e game was het verzet van Frank verbroken. Hij was er met zijn hoofd niet altijd bij!

Hierdoor kwam er een einduitslag van 6-4 op het scorebord en zullen de Elshoutenaren de rest van de partijen aan de bak moeten om degradatie te voorkomen.