Weer (te) weinig punten voor TTVE 1.

Voor de tweede wedstrijd van de najaarscompetitie togen de spelers naar het tweede team van Return Oss.
Ook deze avond was Frank van Logten de eerste man van TTVE die aan tafel stond. Na vijf games met veel lange rally’s wist Frank uiteindelijk alsnog het punt tegen Melvin van Zandvoort binnen te halen. Daarna had André van Hulten geen schijn van kans tegen de alles slaande Jeroen Reijs en ook Stijn Verhulst moest zijn meerdere erkennen in René van Hintum. Dat daarop ook nog het dubbelspel werd verloren was een volgend tikje voor de Elshoutenaren.
Frank won daarna wel weer van Jeroen die plotsklaps geen deuk meer in een pakje boter kon slaan. Melvin won daarna van Stijn en René van André waardoor de stand alweer 5-2 in Oss voordeel stond.
Een hard strijdende Stijn maakte het zijn volgende tegenstander Jeroen erg lastig en wist na vijf games als eerste de eindstreep te halen. Hij behaalde met deze mooie overwinning zijn eerste zege in de tweede klasse en hopelijk volgen er binnenkort nog meer.

Helaas gingen de laatste twee wedstrijden en respectievelijk 4 en 5 games verloren waardoor we met slechts 3 punten op zak naar huis moesten.