Thuis tegen het derde team van Hotak’ 68 (8 oktober 2021)

TTVE wist met de sterke invaller Jonsjo in de opstelling, weer 7 punten toe te voegen aan het totaal. Omdat Frank van Logten eerder in de week niet fit was heeft hij zich laten testen en de uitslag daarvan kreeg hij op vrijdagmorgen: positief. Hij moest derhalve in quarantaine en kon dus niet meespelen . Als vervanger nam Jonsjo Schalken zijn plaats in. Dat deed hij beter dan verwacht mocht worden en zorgde voor 2 extra punten.

André beet het spits af tegen Martijn Withagen en begon wat stroever maar kon de partij toch nog in 3 games naar zich toe trekken.  Zijn 2e partij tegen Roland v.d. Heuvel kostte veel meer moeite, maar ook die wist hij over de streep te trekken. Doordat hij ook zijn laatste tegenstander van de avond Youri Aarden wist te verslaan bleef hij ook deze avond ongeslagen.

Bram v.d. Berg begon deze avond wat moeizamer en kon tegen Youri geen potten breken en verloor de wedstrijd terecht van zijn veel jongere opponent. Na een vruchtensapje begon hij vol goede moed aan zijn wedstrijd tegen Martijn en wist die weliswaar nipt met 11-9 in de vijfde te winnen. Hierdoor leek Bram steeds beter in vorm te geraken en kon zodoende ook zijn derde partij in 3 games winnend afsluiten.

Dan de speler van de avond: invaller Jonsjo Schalken. Naast zijn eigen wedstrijden in het tweede team wilde hij ons wel helpen zodat iedereen 3 wedstrijden kon spelen en ook nog wat rust kon nemen. Het was wel even wennen voor Jonsjo en hij moest in zijn eerste partij tegen Roland, zijn tegenstander na vijf lange games feliciteren. Zijn tweede wedstrijd tegen Youri kon hij in 3 straight games winnend afsluiten. In zijn laatste en tevens zijn 7e wedstrijd van de avond tegen Martijn had hij 4 games nodig om de avond met in totaal 5 winstpartijen als “man de avond” af te sluiten. Jonsjo gefeliciteerd en bedankt.

Woensdag a.s. thuis de naar voren gehaalde wedstrijd tegen koploper Belcrum.