Belcrum veel te sterk 0-10

In de thuiswedstrijd tegen de sterke koploper Belcrum 4, kon TTVE te weinig inbrengen om een grote nederlaag te voorkomen.

Ongelukkigerwijs moest ook nog worden aangetreden met 2 invallers. Frank van Logten zat nog in quarantaine en André moest afhaken ten gevolge van een spierscheuring. Gelukkig waren Renate en Peter van team 2 bereid om in te vallen wat zij ook naar behoren deden.

Bram v.d. Berg beet deze avond weer eens het spits af en wist het Albert van Dueren den Hollander, in een spannende partij erg moeilijk te maken maar verloor alsnog in de vierde game in de verlenging. In zijn partij tegen Rob Wijnen kwam hij net iets te kort en verloor zodoende ook zijn 2e partij. In zijn laatste kans deze avond tegen Lauw Kopmels lukte het Bram maar niet om echt goed in zijn spel te komen en verloor in drieën.

Invaller Peter Bijlard wilde als training zoveel mogelijk tegenstand bieden. Tegen Lauw Kopmels wist hij zelfs een game te winnen en stond op het punt om een vijfde beslissende game af te dwingen toen het net iets tegenzat en verloor. Tegen Albert was Peter kansloos en tegen Rob ging het wel weer iets beter maar hij kon helaas toch niet winnen.

Renate van Oers-Marisael begon haar eerste partij tegen Rob en kwam ondanks goed tegenspel helaas niet verder dan één gewonnen game. Ook tegen Lauw speelde Renate sterk en won weer één games en verloor de laatste game met 10-12, dus won ze net niet de partij.

Tegen het snelle spel van Albert was ook Renate niet opgewassen en bleef TTVE zodoende zonder punten.

De volgende wedstrijd is uit naar Hilvarenbeek met hopelijk weer een volledig standaardteam van TTVE.

13.10.2021 André.