The Back Hands uit

The Back Hands 3 – TTVE 1

Woensdagavond bespraken André en Frank plan B als Bram niet mee kon doen. Deze was ziek die dag en wist natuurlijk op dat moment niet of hij wel vrijdag wel mee zou kunnen spelen.
Vrijdag ochtend gaf Bram al op tijd aan dat het weer goed met hem ging en hij kon en wilde spelen.
Dus gingen André en Frank naar Tilburg om Bram op te halen en rijden even later met z’n 3-en naar Sint-Willebrord om daar tegen The Back Hands nummer 3 te spelen.

Een aantal bekende spelers voor de mannen uit Elshout, maar met Rein Giorgi een oude bekende voor ondergetekende. Deze woont in het buitenland en komt af en toe op een neer om een potje te tafeltennissen. Dan vindt je het wel een hele leuke sport. Naast ons waren 2 teams van The Back Hands tegen elkaar aan het spelen en voor de rest was de zaal leeg. Er waren wel een paar supporters, maar het was redelijk rustig voor een club als The Back Hands.

Bram wilde liever niet beginnen en dus begon Frank nu. Deze won nog wel de 1e game tegen Surjosja Lauwerijssen, zij het nipt, maar de 3 games daarop gingen naar Surjosja.
Bram won ook de 1e game tegen Arjan Schijven, maar moest ook de 3 daarop volgende game aan de tegenstander later.

Tussenstand 2-0

Heel even had ik het gevoel dat we hier dik klop gingen krijgen, dit was de laatste keer hier wel het geval namelijk, maar “Good Old” André moest natuurlijk ook nog zijn potten spelen. Hij moest alleen de 1e game even wennen aan het spel van Rein , maar pakte daarna de 3 games redelijk eenvoudig.
Ook dubbelspel werd gewonnen door Bram en Frank tegen  Surjosja en Rein in 3 games notabene.
Frank dacht nu tegen Arjan als ik de 1e game verlies dan win ik de 3 games daarop wel. Dat 1e lukte , maar dat 2e niet helemaal. Hij verloor de 1e game ja en won de 2 en 3e game , maar wist die 4e game niet de winnen. De 5e game wist hij wel overtuigend te winnen met 3-11.
André wist ook eenvoudig te winnen van hun sterkste speler Surjosja en de 3e game werd het zelf 2-11. De 1e en 2e game werden overigens nipt gewonnen door André.
Bram won in 4 games van Rein die niet wist wat hij met het spel van Bram aan moest.

André won ook zijn laatste partij van Arjan redelijk overtuigend in 4 games.
Frank won ook zijn laatste partij van Rein in 4 games.
Bram leek in zijn laatste partij tegen Surjosja kansloos ten onder te gaan, maar wist er toch een 5e game uit te slepen. De 1e en 2e game gingen naar Surjosja en Bram pakte de 3e en 4e game. Helaas ging deze laatste game met 11-8 naar Surjosja.

Eindstand van 3-7 is overigens een prima resultaat.

Dus hebben we nog wat hapjes verorbert en wat alcoholische versnaperingen, behalve natuurlijk de chauffeur (Frank)  , gingen de heren rond 01.00 uur , met z’n 3-en voldaan richting Tilburg om Bam thuis te brengen. In Tilburg aangekomen moesten we nog een stukje binnendoor rijden vanwege wegwerkzaamheden. Bram wist gelukkig de weg en lukt het Frank om hem veilig thuis te brengen. Rond 01.35 uur reden de heren even later weer met z’n 3-en richting Elshout.  HUH, 3-en!!! Stop!
Ja je leest het goed. Nou, dit zit zo. Dit begon eigenlijk al in Sint-Willebrord waar onze Nestor André vergeten was dat we een lange reis voor de boeg hadden en vergeten is zijn blaas te legen. Nadat we Bram hadden afgezet kon hij het niet veel langer meer houden en zodoende maakten we een tussenstop op de busbaan niet voor het welbekende ronddraaiend huis op de rotonde. Ik keek waar André bleef en toen werd er op mijn raam geklopt. Een jonge man vroeg waar ik naar toe moest en zei Waalwijk. Hij moest naar Sprang-Capelle en was uit de taxi gezet! Huh? Hij was alleen en zijn telefoon was leeg en vroeg of we hem bij de rotonde in Waalwijk wilde afzetten en had daar zelf geld voor over. Hij leek overigens niet heel dronken dus we waagden er de gok op. Bij het instappen achterin deed hij gelijk de gordel om en was verder heel beleefd en waarschijnlijk ook heel blij. Hij was anders naar het tankstation aan de overkant gelopen m te vragen of ze daar een taxi voor hem wilde bestellen. Dit was niet nodig nu dus. De taxi waar hij in zat wilde niet naar Sprang-Capelle rijden. We hadden hem net afgezet net iets voorbij de rotonde in Sprang-Capelle. Zo hadden we ook nog een goede daad verricht en was het net na 2-en alvorens ik thuis was.

Frank