Overwinning voor TTVE 1

De Elshoutenaren mochten de 7e wedstrijd thuis tegen Flash 1, waar TTVE 1 uit met 6-4 verloor. Voor deze avond hadden Frank, André en Stijn nog wat recht te zetten om kans te blijven houden op behoud in de 2e klas.

Deze avond mocht Frank starten tegen Louis, Louis had pas 2 partijen verloren, dus is een zeer goede speler. Frank kwam in deze partij net wat tekort en moest na 3 sets Louis feliciteren met de overwinning. De 2e wedstrijd van de avond moest Stijn tegen Mark. De eerste set won Mark, de sets daarna herpakte Stijn zich, en won de drie daar opvolgende sets. Voor Stijn was dit zijn 2e overwinning in de hele competitie, ze hopen er op dat er nog meer zullen volgen.

André mocht de derde wedstrijd tegen Helmut, Helmut had veel moeite met het wisselend spel van André. Helmut moest na 3 verloren sets met 11-6 zijn meerdere bekennen. Frank en André waren in het dubbel te sterk voor Louis en Mark, deze wonnen de Elshoutenaren daarom ook in 3 sets, dit bracht TTVE 1 op een mooie voorsprong van 3-1. In de 5e partij was Louis ook te sterk voor Stijn, en won daarom ook in 3-0.

In de 6e wedstrijd kwam Frank op een 2-0 achterstand tegen Helmut, het leek er op dat Frank Helmut niet genoeg kon ontregelen. In de 3e set keerde de wedstrijd om en won Frank uiteindelijk in de 5e set met 11-8.

André was in de 7e wedstrijd te sterk voor Mark, en won daarom de eerste set ook met 11-3. De 2 daar op volgende sets kreeg Mark ook geen controle op het spel van André, en moest hij André daarna ook feliciteren. In de 8ste wedstrijd was Helmut in de eerste set te sterk voor Stijn. De 2e set leek het er op dat Stijn meer grip kreeg op de sterke backhand van Helmut, uiteindelijk verloor Stijn de set en daarna ook de partij in 3 sets.

In de 9e wedstrijd was Louis ook te sterk voor André, en moest hem dan ook al na 3 sets feliciteren. De laatste wedstrijd van de avond moest Frank tegen Mark, Mark wist niet helemaal hoe hij de verdedigende ballen van Frank terug moest krijgen. Uiteindelijk wist Mark toch één set te pakken, dat was niet genoeg. Frank won de laatste partij met 3-1 van Mark.

Een einduitslag van 6-4 voor TTVE is er een om trots op te zijn, en maken ze nog steeds kans op behoud in de 2e klas.