Hita uit altijd zwaar

Vrijdag mochten we uit naar Hilvarenbeek, ik had met Dirk Kaal al afgesproken om lekker op de fiets te gaan ,wat speciaal biertjes mee te nemen en er een mooie avond van te maken.

Altijd aanpoten op de heen weg al je medefietser een extra motortje heeft. Zonder problemen kwamen we aan in Hilvarenbeek, nog even naar de supermarkt om mayonaise en meer van dit moois te halen voor de snacks achteraf.

Bij binnenkomst waren Ronald en Leon al bijna klaar met het opzetten van de tafels en Frank en Andre kwamen kort  hierna binnen.

Tevens kwam Luto binnen, hetzelfde team dat uitspeelde bij Hita als de laatste keer dat wij daar speelden, zo zie je maar toeval bestaat.

Ronald speelde zijn eerste wedstrijd sinds lange tijd voor HITA en speelde gewoon erg goed, hij won van mij en ook knap van Frank in een hele spannende 5e.

Dirk speelt al het hele seizoen goed, net zoals ons kopman Andre, Dirk moest tegen Frank nog hard werken voor zijn punt, tegen mij en Andre ging het een stuk makkelijker.

Leon won zijn eerste game van het seizoen, je moet van de kleine dingen genieten.

De dubbel was een hele spannende aangelegenheid, waarbij set 2,3,4 alle kanten op konden. Toen wij de 5e met 9-3 voorstonden dat je wat kan er nog gebeuren…2x knipperen en het stond weer 10-10, nog 6 zenuwslopende punten, waarvan gelukkig 4 voor ons…derhalve een gelijkspelletje!

De andere mannen van HITA, de 3 t’s ( Tjalle, Toine en Tim) kwamen ook nog  gezellig langs en het bleef tot in de late uurtjes erg gezellig. Volgens mij lag ik tegen 4 in mijn bed, waarna enkele uurtjes daarna de wekker ging voor een weekend polen. Ik kan het iedereen aanraden dat polen, echt toplocatie om lekker uit te brakken en bij te slapen.