Tanaka en TTVE 1 in evenwicht

Tanaka thuis, daar waar we het in de uitwedstrijd zwaar hadden, maar toch 7-3 wonnen was het nu iets eerlijker verdeeld

Bram begon tegen Sjors en dankzij wat mazzel won hij de 4e met 12-10, wat ook gelijk de 1-0 betekende.

Andre speelde hierna tegen Tuan, onze kopman was nog steeds ingetaped en dat was ook te merken. Hij speelde prima, maar nog niet als vanouds. Tuan kon daar ook van profiteren en zette de 1-1 op de borden.

Frank mocht het vervolgens tegen Femke opnemen in een vermakelijke wedstrijd met enkele mooie punten, waarbij Frank zeker de 5e sterk was en terecht won.

Bram en Frank kwam er in de dubbel tegen Sjors en Tuan echter niet aan te pas en zo stond het niet voor het laatst weer gelijk.

Andre tegen Sjors was weer een rare wedstrijd, de eerste was gemakkelijk voor Andre, de 2e redelijk makkelijk, de 3e en 4e gingen echter met minimaal verschil verloren. De 5e met met 11-2 dan weer overtuigend voor onze kopman.

Bram begon voortvarend tegen Femke, maar in de 2e game zette ze een tandje bij en ik moest het antwoord volkomen schudlig blijven, 3-3.

Frank kwam langzaam aan steeds beter in de wedstrijd tegen Tuan, de 3e verloor hij met 13-11 en dat was net te veel, aangezien hij de 2 ervoor ook al had verloren, de eerste keer een achterstand voor het vlaggenschip.

Andre dacht dat laten we niet gebeuren, maar Femke was op sommige momenten gewoon te snel, sloeg te hard en was met 2x 12-10 ook het meest effectief.

Frank verloor de eerste game tegen Sjors, maar won eigenlijk vrij overtuigend waardoor een gelijkspel er nog steeds in zat.

Ik mocht de laatste wedstrijd tegen Tuan, waar ik uit kansloos van verloor. Ik was redelijk gebrand en er lukte genoeg, waarna er na 3 overtuigende games een 5-5 eindstand stond.

We genoten nog goed van de gehaktballen, inderdaad gehaktballen, de tegenpartij ging liever ‘afmaccen’, dus wij namen er 1 extra. Ook qua drinken bleek buiten wat ze zelf meegebracht hadden geen interesse te zijn om iets te kopen, mijns inziens niet het meest gezellige team, volgende week eens kijken of we Belcrum van het kampioenschap af kunnen houden.