TTVE 1 thuis tegen Unicum 1

De laatste wedstrijd van de eerste helft bracht de tegenstander Unicum 1 naar ’t Rad in Elshout. Met 4 wedstrijden gespeeld en 17 punten op zak hadden de heren van TTVE 1 nog wat te doen.

Frank mocht beginnen tegen Petro, de wedstrijd was redelijk snel beslist. Het materiaal en de manier van spelen hadden weinig invloed op de prestatie van Frank, hij won daarom ook in 3 sets. Als 2e partij mocht Stijn tegen Erwin, de eerste set ging gelijk op. De laatste 2 sets vond Erwin meer grip en sloeg daarbij heel veel ballen prachtig én hard, en pakte zo deze partij. Als 3e wedstrijd speelde André tegen Marinjo, maar Marinjo was hier overduidelijk sterker dan André. André verloor zijn partij daarom ook in 3 sets.

De 4e wedstrijd, het dubbel, Frank en André tegen Petro en Marinjo leek in eerste instantie uit te lopen op een overwinning voor Unicum. De 3e set veranderde het beeld van de wedstrijd en ging de winst ook naar TTVE. Net zoals de 3e set pakte de heren van TTVE ook de 4e en 5e set.

In de 5e wedstrijd pakte Stijn tegen Petro met veel moeite de eerste set. De sets die volgde pakte Petro en moest Stijn hem feliciteren met een verdiende winst. De 6e wedstrijd van de avond was Frank tegen Marinjo, Frank pakte de winst maar had wel de eerste set verloren.

André mocht zijn 2e wedstrijd tegen Erwin, het leek de eerste 2 sets nadelig uit te pakken voor André. De 3e set veranderde de wedstrijd en won André, in de daarop volgende sets ging de winst ook naar André. In de 7e en 8ste wedstrijd was Marinjo te sterk voor Stijn en Petro te sterk voor André. Frank pakte de laatste partij in 4 sets tegen Erwin.

Een einduitslag van 5-5 was voor de Elshoutenaren een uitslag om te vrede mee te zijn!