Winstpartij voor TTVE 1

De uitwedstrijd tegen het Veghelse Herwaarden leverde na hard werken een verdiende overwinning op. Zonder de nog steeds niet volledig herstelde Luck van Wanrooij begon TTVE al met een 3-0 achterstand aan een grote inhaalrace. In de tactische opstelling begon André van Hulten deze keer aan de avond tegen de met noppen spelende Mark Kessel. Veteraan André had nagenoeg geen moeite met het spel van de tegenstander en won in 3 sets. Daarna speelde Frank van Logten de tweede wedstrijd van de avond tegen Carlo Been en won eveneens redelijk gemakkelijk in drieën. Tussenstand 3-2.

Het dubbelspel was een spannende aangelegenheid en eindigde uiteindelijk na 5 games eveneens in Elshouts voordeel. De wedstrijd van Carlo Beem tegen André werd ook in 3 straight games beslist waarmee de tussenstand 3-4 werd genoteerd. Omar BahiJ speelde zijn eerste wedstrijd tegen Frank van Logten die 4 games nodig had om er weer een overwinning op zijn conto bij te schrijven.

De laatste wedstrijd van André tegen Omar BahiJ stond bol van de spanning. De eerste game won André maar moest daarna game 2 en 3 weer terecht aan Omar laten. Hard werkend en strijdend kreeg André steeds meer grip op het spel van de Veghelnaar en trok de volgende games naar zich toe en bleef zodoende deze avond weer eens ongeslagen. Dat kon Frank niet op zich laten zitten en hij moest eveneens alles uit de kast halen om Mark Kessel achter zich te laten. Hij had daar ook 5 games voor nodig, maar mocht daarvoor na afloop toch de felicitaties van Mark in ontvangst nemen.

Zo ontstond er een einde aan de grote inhaalrace met een uiteindelijke 3-7 winst voor de bezoekers.