Drie punten tegen Never Despair

De terugwedstrijd tegen het derde team van Never Despair uit Den Bosch heeft slechts 3 punten opgeleverd. Zonder de nog niet van zijn kwetsuur herstelde Luck van Wanrooij maar met Jan Fitters werd de strijd aangegaan tegen het team van oud-ploeggenoot Hanno Maas. Bij binnenkomst hoorde we al meteen dat Hanno in verband met zijn drukke werkzaamheden aan hun nieuwe huis er wederom niet bij zou zijn.

Daarom begon Frank van Logten tegen Bram van de Heuvel aan de eerste partij van de avond. Het liep allemaal net niet zoals Frank had gehoopt en moest in 3 games het hoofd buigen. Jan Fitters was daarna de tegenstander van Dezhwar Saadulla en kon het hem niet moeilijk genoeg maken en verloor ook in 3 games. André van Hulten begon zijn eerste wedstrijd van de avond tegen Rob van Engelen en had in tegenstelling tot in de uitwedstrijd nu wel grip op zijn tegenstander en kon de tussenstand op 1-2 brengen. Het daarop volgende dubbelspel gaf prachtig spektakel te zien en de score ging op en neer. Uiteindelijk werd deze mooie partij in hoofdzaak door de inbreng van Bram v.d. Heuvel in de vijfde game in het voordeel van de Bosschenaren beslist. Dezelfde Bram had in de vijfde partij van de avond geen moeite met Jan Fitters en bracht de tussenstand daarmee op 1-4.

In de volgende 2 partijen werd deze stand terug gebracht naar 3-4 doordat Frank van Logten redelijk gemakkelijk van Rob van Engelen won en André in een kraker Dezhwar Saadulla zijn tweede nederlaag van het seizoen toebracht. De daarop volgende 3 wedstrijden werden allemaal verloren door de thuisploeg zodat de eindstand op 3-7 werd vastgesteld.

Door deze 3 punten is TTVE vrij van degradatiezorgen en kan de competitie spanningsvrij worden uitgespeeld.