Matige start TTVE 1

De eerste wedstrijd van de najaarscompetitie 2018 tegen het Tilburgse Irene, heeft de thuisploeg slechts 4 punten opgeleverd. Er had iets meer uitgehaald kunnen worden maar echt ontevreden kunnen we ook niet zijn.

Frank van Logten speelde deze avond redelijk maar zijn spel was te wisselvallig. Sterke momenten werden afgewisseld met enkele diepe dalen. Zijn eerste gelijk opgaande partij won hij in vijf games van Bram van de Berg en zijn derde partij won hij van Rob Koggel. In zijn tweede partij tegen Rick Prinsen leek hij ook op een overwinning af te stomen maar zijn tegenstander wist een 3-9 achterstand alsnog om te buigen in een overwinning. Een licht aangeslagen Frank lukte het daarna net niet meer om alsnog de winst te pakken.

André van Hulten verloor zijn eerste partij tegen de snel en scherp spelende Rick Prinsen maar kon zich herstellen door zeer geconcentreerd te blijven spelen tegen Rob Koggel waardoor de winst in de verlenging van de vijfde game alsnog in Elshout bleef. De partij tegen Bram van de Berg werd in de verlenging van de vierde game gewonnen door de Tilburger.

Luck van Wanrooij begon aan het zijn laatste seizoen bij TTVE met een geringe nederlaag tegen Rick Prinsen die deze avond ongeslagen bleef. In zijn twee overige partijen was hij ook zeker niet kansloos maar toch verloor hij beide potjes in vier games.

Door winst in het dubbelspel wisten Frank en André na een mindere start toch nog in drie games het vierde punt voor de thuisploeg te behalen. Eindstand 4-6.