Winst tegen nummer twee

Na de teleurstellende nederlaag tegen JCV vorige week, moest tegen de nummer twee van de poule, Never Despair, weer gewonnen worden. Net als vorige week traden hiervoor Luc, Erik en Jan aan en deze avond werden ze ondersteund door Deny die achter de bar stond (alweer bedankt Deny!).

Als eerste mocht deze keer Jan beginnen, en tegen Eline wist hij meteen ook de eerste te winnen. De tweede ging nog naar Eline maar de twee laatste games waren weer voor Jan. In de daaropvolgende tweede partij had Erik het knap lastig tegen Mike van Dinther maar Erik wist deze niettemin in vijf games te winnen. Dat dit team van Never Despair tweede stond en qua niveau gelijk met Elshout stond was goed te zien aan de derde partij. Na winst in de eerste game, kon Luc tegen Robert Ermstrong na een zeer spannende game, de tweede nipt met 17-15 te winnen. De derde werd met 10-12 verloren maar het was echter Luc die ook zijn vierde en laatste game wist te winnen.

Het dubbel bestond weer uit Luc en Jan, die het tegen Eline en Mike opnamen. Het ging in deze partij sterk op en neer en ook hier moest weer een vijfde game gespeeld worden en wederom was het Elshout die het puntje wist te pakken.

In de vijfde game speelde Erik sterk tegen Eline en wist daarom deze in vier sets te winnen. Na het laatste punt van de partij was Eline mede door het toch wel erg vaak hinderlijk achterlangs lopen van de twee andere tafels zodanig in verwarring geraakt dat ze er letterlijk duizelig van werd. Na een korte onderbreking was het in de zesde partij, Jan die moeizaam, maar via vijf sets van Robert wist te winnen en er een mooie 6-0 score op het electronisch telbord kwam te staan. Luc gaf daarna nog goed partij tegen Mike, maar Mike wist via zijn offensief spelletje het eerste puntje voor Never Despair te halen. Erik speelde daarna sterk tegen Robert en wist ook deze set te winnen. In de slotpartij was het nog spannend maar Jan wist via een laatste vijfde game ook deze met 12-10 te winnen het laatste punt te pakken en de eindstand op 9-1 te brengen.

Hoewel de stand anders doet vermoeden was het een sterke tegenstander, maar belangrijker was dat het ook een zeer sportief team was, hopelijk weten zij zich ook te kwalificeren voor de eindronde in deze poule.

Jan