Opnieuw nederlaag tegen TIOS – Tilburg.

De terugwedstrijd tegen de gezellige gasten uit Tilburg leverde helaas maar weer 4 punten op. Dat lag zeker niet aan de startende speler van TTVE, Frank van Logten want hij wist met zeer degelijk spel, net als de vorige keer ongeslagen te blijven.

Stijn Verhulst speelde in zijn eerste wedstrijd tegen Emma Jacobs en kwam jammer genoeg niet verder dan 4 games. In zijn tweede wedstrijd tegen Doreth van Kollenburg lukte het hem ook niet om verder te komen dan 3 maal een verlies met het minimale verschil van 2 punten.

In zijn laatste wedstrijd tegen Leon van Esch  speelde hij erg sterk en geconcentreerd en wist er een vijfde beslissende game uit te halen. Helaas ging ook ditmaal de winst naar de Tilburger.

Elshouts derde speler, André van Hulten draaide deze avond erg stroef en kon maar moeizaam in zijn spel komen. Dit resulteerde in terecht verlies tegen Leon en Emma. In de wedstrijd tegen Doreth leek het weer de zelfde kant op te gaan. Verlies in game 1 en 2 maar toen kon hij met een aangepaste speelwijze alsnog de 3 volgende games de winst te behalen.

De eindstand werd uiteindelijk 4-6 omdat ook het dubbelspel door de Tilburgers in winst werd omgezet.

Volgende week een “vorentscheidung” tegen ROTAC’82.