Welkome overwinning van TTVE 1 op Tios Tilburg

Ondanks een zeer rommelig begin, startte TTVE deze belangrijke confrontatie met het 3e team van Tios uit Tilburg sterk.

Rommelig, doordat maar liefst 5 spelers bij de diverse teams van de thuisploeg naast hun eigen wedstrijden moesten invallen in een hoger team. Het gevolg was dat op meerdere tafels met de volgorde geschoven moest worden om alle tafels enigszins bezet te houden.

Frank van Logten begon de avond met een 3 games overwinning op Doreth van Kollenburg 0-1. De voorsprong werd in de daarna volgende wedstrijd vergroot tot 0-2 doordat André van Hulten, Leon van Esch wist te verschalken. Stijn Verhulst begon zijn avond tegen invaller Geert Rutjes. Helaas ging de overwinning na 5 gelijk opgaande games  naar de Tilburger 1-2.

Het dubbelspel van Frank met André tegen Leon samen met Doreth leverde en straight overwinning op voor TTVE zodat de tussenstand stond op 1-3.

In zijn 2e wedstrijd van de avond had Frank het erg moeilijk tegen Leon maar de TTVE-er won zijn partij wel 1-4.

Daarna de kraker van de avond: Stijn tegen Doreth die inmiddels aan haar 5e partij van de avond begon en dus al redelijk warm was gedraaid. Na 4 lange games trok Stijn met goed spel aan het langste eind en hij bouwde daarmee de voorsprong uit naar 1-5.

Invaller Geert kon het daarna niet bolwerken tegen nestor André en Stijn kon het Leon ook net niet moeilijk genoeg maken, zodat op dat moment als tussenstand 2-6 op het scorebord stond.

De laatste 2 partijen van de avond: Frank tegen Geert en André tegen Doreth eindigden allebei in winst voor Elshout zodat de eindstand op 2-8 werd genoteerd. Als volgend week thuis tegen Smash weer niet wordt verloren stijgen de kansen op klasse behoud behoorlijk.

André 08.10.2023