Mooie 7-3 zege van TTVE-3 op Never Despair

In de vijfde wedstrijd van de competitie moesten we het opnemen tegen Never Despair met als gladiatoren van deze avond Deny, Erik en Jan. De tegenstander kwam deze keer uit Den Bosch en naast René en Rob hadden ze Theo meegenomen als invaller.

Na het gebruikelijk gestoei met de NTTB app mocht Deny beginnen tegen René, hoewel Deny de eerste game met 5-11 aan de tegenstander moest laten kwam hij in de tweede sterk terug en wist deze met 11-6 te winnen. De derde was met 3-11 voor Rene. Hierdoor niet uit het veld geslagen wist hij de derde met 11-2 te winnen en in vierde kwam hij via 1-5 en zelfs een 4-8 achterstand knap terug om tenslotte met 11-9 te winnen. Hierna was het beurt aan Erik die het tegen invaller maar zeer ervaren Theo erg lastig had. Toch was het Erik die via een vijfsetter het tweede puntje bij Elshout mocht bijschrijven. Als derde stond Jan tegenover Rob, de eerste game ging met 10-12 naar Rob. Daarna was het telkens Jan die het laatste puntje pakten en daardoor TTVE met een 3-0 op een mooie voorsprong zette.
Het dubbel van de avond bestond uit Jan en Deny die in deze partij niet echt gelukkig waren en daarom de dubbel via drie games aan René en Rob moesten laten.
Na de dubbel was het de beurt aan Erik die herhaalde wat Deny in de eerste wedstrijd deed tegen René, dat wil zeggen de eerste game verliezen. Erik wist zich daarna goed te herstellen en de volgende drie games te winnen. Deny wist vervolgens tegen Rob de derde game met 14-12 te winnen, de andere games waren helaas voor Rob zodat de stand op 4-2 kwam. Jan zorgde er daarna voor dat we deze avond in ieder geval gelijkspel zouden spelen door de ervaren Theo betrekkelijk eenvoudig via drie games te verslaan. Erik moest aan de bak tegen Rob maar uiteindelijk was het telkens de strijder uit Elshout die de game naar zich toe wist te trekken. Omdat ook Jan de partij tegen René via drie games kon winnen kwam Elshout met 7-2 voor. Als slotpartij en kers op de taart nam Deny het tenslotte op tegen Theo maar hoewel Deny goed speelde was het Theo die het toetje net voor de neus van Deny opeiste.

Niet ontevreden konden we terugkijken op een erg gezellige avond waarbij we goede zaken hadden gedaan door met 7-3 te winnen. Door deze punten kwamen we met 30 punten op de tweede plaats onder Irene. Het beloofd nog een mooie strijd te worden voor de koppositie.

Jan