Matige start TTVE 1

Het eerste team van TTVE is de najaarscompetitie van 2017 matig gestart. Met hulp van de van Always Fair “geleende” Stijn Verhulst in plaats van de nog steeds zwaar geblesseerde Luck van Wanrooij waren de verwachtingen vooraf op een goed uitresultaat hoopvol.

Het derde team van het Eindhovense Renata 3, de tegenstander in de eerste ronde bestond uit geslepen en zeer ervaren rotten. Maar dat leeftijd niet alles zegt bij tafeltennis bleek ook weer deze avond.
Frank van Logten beet het spits af tegen Tuur van Gestel en pakte het eerste punt voor TTVE binnen. Daarna waren zowel Stijn Verhulst als André van Hulten kansloos tegen hun tegenstander Ben Cornuyt en Jan Schenkelaars.
Het dubbelspel werd de volgende tegenvaller voor de thuisclub. Helaas werd de partij in de vijfde game met 12-14 verloren en was de achterstand al opgelopen naar 1-3. In de volgende partij kreeg Stijn langzaam maar zeker iets mee grip op het spel van zijn tegenstander Tuur maar moest na 5 games toch zijn opponent feliciteren: 1-4.
Daarna zagen we een lichte kentering en kon TTVE door winst van Frank op Jan Schenkelaars en van André tegen Ben Cornuyt de stand een iets dragelijker aanzien geven: 3-4 . Naast het verlies van Stijn tegen Jan Schenkelaars en van Frank tegen Ben Cornuyt stond alleen nog de winst van André tegen Tuur van Gestel daar tegenover zodat een eindstand op 4-6 werd vastgelegd.