Wederom ruime overwinning TTVE1.

De returnwedstrijd tegen Breda leverde net als de vorige week een ruime overwinning op voor koploper TTVE 1.

Doordat later in het seizoen de zaal niet beschikbaar is, werd de terugwedstrijd tegen Breda 1 reeds deze vrijdagavond gespeeld.

De avond had een verrassende start doordat André van Hulten tegen de gewoonte in het spits afbeet. Dit bleek geen goede keuze te zijn omdat André maar niet op stoom kon komen en kansloos verloor de lager geklasseerde Andres Bogaarts.

Hierna verliep de avond eigenlijk wel zoals verwacht mocht worden. Mede doordat de tegenstander maar met 2 spelers kwam opdagen werd het pleit binnen 2,5 uur beslecht.

Stijn Verhulst gooide alles in de strijd en won met gedegen spel zijn beide partijen in 4 games. Het koste in zijn partij tegen Andres wel wat meer moeite dan in zijn andere partij tegen John Hage.

Frank van Logten liet deze avond weer eens zien dat hij op dit moment de sterkste speler bij de thuisclub is en won zijn 2 partijen overduidelijk.

Ook het dubbelspel van Frank met André tegen John met Andres gaf geen problemen voor het thuisteam en zij wonnen redelijk gemakkelijk in 3 games.

De laatste partij van de avond toonde weer een herstelde André die zijn opponent John geen kans gaf en zette hem in 3 games gedecideerd aan de kant.