Vlugge en grote overwinning. Breda 1 – TTVE 1

De heen en terugreis duurde bijna langer dan de competitiewedstrijd!
Ja, we waren vrij snel klaar. Eerder dan ons 3e team, wat ook moest spelen in Breda, en dat komt maar zelden voor! Dat de heen en terugreis langer duurde lag aan onze chauffeur.
De had een toeristische route voor Renate en Frank in petto. De terugreis had de chauffeur nog een toeristische route voor Frank in petto. (en misschien ook wel voor de chauffeur zelf!)
Oh ja. Ook duurde dit langer vanwege een file op de A27 tussen Oosterhout en Breda. Daar was een vrachtwagencabine uitgebrand.

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen deed Renate van Oers als invaller vanavond mee.
Bram en Stijn waren deze avond beide verhinderd.

André en Frank wonnen hun potjes vrij overtijgend met af en toe een tegenstribbelende tegenspeler.
Ook het dubbel ging vrij gemakkelijk naar de Elshoutenaren. Zonder een game verlies wonnen zij de partijen.

Bij Breda deed ook een invaller mee, Sietse Broeken en Renate mocht haar 1e partij tegen hem beginnen. Renate begon de partij goed en nam een aantal punten voorsprong. Maar naarmate ze dichter bij de 9 kwam ging het moeizamer en kwam Sietse terug. Ook dankzij een aantal geluksballen. Zo won Sietse de 1e game met 12-10. De 2e game verliep hetzelfde als de 1e game.
Ook hier nam Renate weer een voorsprong maar wist ook deze niet vast te houden en ging met 11-9 naar Sietse. En ja deze game had Sietse ook wat geluk. De 3e game won Renate echter overtuigend met 4-11. Hier had zij wat geluk mee. Helaas ging de 4e game in de verlenging met 14-12 naar Breda!

In haar 2e partij won Renate overtuigend in 3 games van Toon van Bokstel. Ze had geen moeite met zijn lastige service.
De laatste partij van Renate werd een kraker tegen John Hage. Ze won de 1e game met 8-11 en hierna speelde John net wat degelijker en Renate wist er niet doorheen te komen. 11-8 en 11-6 voor John. De 4e game blijf Renate goed knokken en won deze in de verlenging met 11-13. Hiermee leek het verzet van John een beetje gebroken. De laatste game ging met 7-11 naar Renate.

Waarmee onze invalster er 2 gewonnen heeft en er een 1-9 eindstand op het bord stond. Na nog een aantal drankjes en wat hapjes gingen de heren en dame rond 01.15 uur met een goed gevoel huiswaarts.