Thuis tegen Waalwijk

De zevende wedstrijd thuis tegen Waalwijk werd door de heren van Elshout 1 gestart in ‘’Het oude tramstation’’, tijdens het genot van een schnitzel en een lekker drankje werden even de NK tafeltenniswedstrijden doorgenomen. Aansluitend werden nog wat aardrijkskunde lessen opgefrist. Bij welke provincie horen Beneden- en Boven Leeuwen? Waarom is er nog een klein stukje ‘’Brabant’’ boven de maas te vinden? Is de Kromme Nol dan ook de scheiding tussen Gelderland en Brabant? Kortom, tijdens het eten zijn we allemaal wat wijzer geworden.

Helaas werden de drie heren van Elshout ook nog verrast met de mededeling dat Bram het team gaat verlaten, dit is het laatste seizoen van Bram in het blauwe shirtje van TTVE.

Na weer zoals gewoonlijk de rekening door te hebben gespeeld aan ‘’onze André’’, vertrokken de heren richting ’t Rad. Eerst kwamen Ron en Fabian (op de fiets) binnen, Fabian bleek geblesseerd maar kwam als supporter mee. Ron maakte samen met Mick en Henk het team voor deze avond compleet.

In een mum van tijd stonden de heren van Elshout met 0-2 achter, Bram verloor in 3 sets van Mick, waarna Stijn in 3 sets verloor van Ron. André haalde gelukkig het eerste punt binnen tegen Henk!

In de 4e pot namen André en Bram het op tegen Mick en Ron. Deze wedstrijd verliep zeer wisselvallig met als belangrijkste reden de ‘’draai’’ in elke set. Uiteindelijk wisten Bram en André de winst in de 5e set naar zich toe te trekken, overigens werd dit wel met 13-11 gedaan. Stijn wist ook zijn 2 partij tegen Mick niet te winnen, al werden 2 sets aardig close. Bram had de 6e wedstrijd wat minder moeite met Henk, een tussenstand van 3-3 was daarom mooi.

De 2e pot van André wist hij in 4 sets ook naar zich toe te trekken, uiteindelijk verloor André alleen zijn 2e set tegen Ron. Stijn wist zijn laatste partij ook te winnen tegen Henk, dit gebeurde makkelijker als de uitwedstrijd bij Waalwijk, dit keer in 3 sets. André was ook in de laatste pot goed in vorm, hij won hem daarom ook in 3 sets! Helaas verloor Bram de laatste wedstrijd van de avond tegen Ron, de einduitslag van 6-4 was een feit met de overwinning voor Elshout.

Vrijdag a.s. uit naar Belcrum 7, hopen op een gezellige avond met een mooie uitslag.