We deden het weer.

Ondanks de Coronamaatregelen (de bar moet om 22.00 uur dicht) mochten we toch weer eens gaan tafeltennissen. De eerste tegenstanders in de voorjaarscompetitie van 2022 waren de heren van Return 1 uit Oss.

Om ons goed voor te bereiden zijn we als team eerst opnieuw kennis gaan maken met ’t Oude Tramstation in Elshout, zodat we goed gevuld de strijd zouden kunnen aangaan.

Als eerste hebben we Bram geholpen om een heel stokbrood soldaat te maken waarna we alle drie, om er weer in te komen, ieder een andere schnitzel naar binnen hebben gewerkt. Als afsluiting dit keer geen ijsje na, maar een lekkere warme kop koffie zodat we onze warming-up al achter de rug hadden.

Bram van de Berg beet zoals gebruikelijk het spits af maar hij kon tegen Robert Moorman geen potten breken. In de tweede partij van de avond streden Nicky Schreuders en André op het scherpst van de snede. De eerst 2 games werden nog gewonnen door André maar daarna trok Nicky het spel steeds meer naar zich  toe en won met 11-9 in de vijfde alsnog de partij.

Ook de volgende partij, Frank van Logten tegen Robert Morel, eindigde met 11-9 in de vijfde maar dan wel in het voordeel van Frank. Stand dus 1-2.

Vlug wat energydrank erin en maar weer verder met het dubbelspel dat na opnieuw 5 games eindigde in een overwinning voor Return.

De vijfde wedstrijd van de avond leverde ditmaal een viergames overwinning op voor Robert M. tegen André.  Net voor 22.00 uur nog vlug wat energiedrankjes ingekocht zodat de bar op tijd kon sluiten. Dat bleek de zet van de avond te zijn. Bram en Frank hadden nu zoveel energie naar binnen geslikt dat zij allebei hun wedstrijd wisten te winnen. Bram in vijven tegen Morel en Frank eveneens in 5 games tegen Nicky. Stand op dat moment: 3-4.

De tegenstander, een van de 2 titel kandidaten, begon hem stiekem een beetje te knijpen en wisten door winst van Moorman op André en van Nicky op Bram de zege alsnog veilig te stellen.

Frank van Logten werd duidelijk de man van de avond en maakte er tegen Moorman een niet alleen spannende maar ook prachtig partij van en bleef als enige deze avond ongeslagen. Eindstand 4-6. De volgende week naar Geertruidenberg en wie weet liggen daar weer kansen om weer wat punten bij elkaar te slaan.

André 05.02.2022