Gelijkspel tegen Smash Geertruidenberg

Via Waalwijk rijden de heren van Elshout naar Geertruidenberg. (Een persoon dacht dat we tegen Waalwijk moesten spelen, maar dat is pas de 4e wedstrijd.) rond 19:45 uur kwamen Bram, André en Frank aan in De Schattelijn. Het was weer een hele tijd geleden dat we hier gespeeld hadden. Bij binnenkomst zagen we dan ook gelijk een van onze tegenstander. Ralph Kouwenhoven. Een van de sterkste spelers uit deze competitie! De andere tegenstanders zijn Maicel van der Galien en Rodi Doesburg. Voor ons onbekende tegenstanders.

Bram begon de 1e wedstrijd tegen Ralph en deze pot moest beslist worden in de 5e game. Bram speelde niet heel sterk, maar kon het ondanks dat Ralph het toch af en toe moeilijk maken en een 5e game afdwingen. Deze won Ralph alsnog met 11-8.  Frank won eenvoudig van Maicel en André won ook eenvoudig van Rodi. De dubbel van Bram en Frank was ook belabberd! Maar ondanks dat zijn na 2,5 game eigenlijk al verloren hadden sleepte zij er toch nog een 4e en 5e game uit tegen Ralph en Maicel. Helaas ging deze 5e game nipt verloren met 11-9 waarna er een 2-2 tussenstand op het bord stond.

Bram had alleen de 1e game het moeilijk Maicel maar pakte de 3 games daarna. André kon het Ralph niet moeilijk genoeg maken. Hij pakte wel 1 game maar niet meer dan dat. Frank won zijn 2 e partij ook makkelijk tegen Rodi. Ook André won zijn laatste partij makkelijk, waarmee de heren uit Elshout 3-5 voor kwamen te staan. Bram wist helaas in een spannende partij tegen Rodi net niet te winnen. Hij verloor deze nipt in 5 games en dan de laatste game ook in de verlenging. 12-10.
De laatste partij tussen Ralph en Frank werd helaas een eenvoudige overwinning voor Ralph. Alleen de 1e game kon Frank het Ralph nog moeilijk maken. 14-12. Daarna was het verzet van Frank wel gebroken.

Eindstand 5-5 , wat eigenlijk iets te weinig is voor Elshout! Hopelijk doen we het volgende wedstrijd, over 2 weken thuis, tegen Hita het beter!