TTVE 1 eindigt op 2e plaats.

Door een ruime overwinning in de laatste competitiewedstrijd van het najaar 2021, eindigde TTVE op een verdienstelijke 2e plaats.

Daarvoor moest het eerste wel naar het meer dan 100 verder gelegen Hoogerheide om de strijd aan te gaan met Hotak’68 – 3.

Zoals gebruikelijk beet Bram van de Berg het spits af en hij wist in een nagenoeg gelijk opgaande wedstrijd het eerste punt binnen te halen tegen Roland van den Heuvel.

Door winst van Frank van Logten tegen Sophie Dijkers en van André van Hulten tegen Martijn Withagen, beide in 3 games, werd de voorsprong vergroot naar 0-3.

Ook de volgende 2 partijen (het dubbelspel en Bram tegen Sofie)  eindigden allebei in 3 games  in het voordeel van TTVE. Stand 0-5 in Elshouts voordeel.

Helaas moest André in een 4 games lange maar fraaie partij tegen Roland het onderspit delven 1-5. Hierna leverden de volgende 2 partijtjes, weer allebei in 3 games, overwinningen op voor de gasten. Tussenstand: 1-7.  Dat daarna Bram net niet wist te winnen van Martijn is alleen voor de statistieken van belang.

De laatste en mooiste partij van de avond was die van Frank tegen Roland. Er werd fel gestreden om ieder punt. De ene mooie rally na de andere volgende elkaar op en uiteindelijk trok Frank aan het langste eind en bracht daarmee de eindstand op 2-8. Een fraaie 2e plaats in het eindklassement, achter de terechte kampioen Belcrum, is de beloning van een redelijk constant seizoen.

André. 27.11.2021