Waalwijk 2 – TTVE 1

Van je teamgenoten moet je het hebben!

Om even duidelijk te maken slaat het bovenste zinnetje niet op de prestaties achter de tafel!
De 1e competitie wedstrijd uit naar Waalwijk is op papier een van de moeilijkste voor de Elshoutenaren. Sinds lange tijd weer een keer in de 3e klasse, wat voor onderstaande auteur lang geleden is. Heel lang geleden.

Een week voor de wedstrijd afgesproken dat we allemaal op de fiets er naar toe zouden gaan.
Bram en Frank hebben afgesproken om voor de wedstrijd nog ergens te gaan eten. Stijn kon helaas niet mee eten. Afijn ik op de fiets naar Waalwijk. ( ja een elektrische fiets )
Even zoeken waar TonTon zit, was al te ver gereden en het begon de laatste 25 meter te regenen.
Dat veel gelukkig nog mee dus. Bram zat al binnen te wachten. Hij was dus met de auto. Okay vanuit Tilburg met dit wisselvallig weer. Begrijpelijk. Wij onze schotels besteld en tijdens het verorberen daarvan kreeg ik een appje van Stijn. : Ik kom met de auto!! Tsja. Van je teamgenoten moet je het hebben.
Bram en Frank waren op tijd klaar met eten en ook op tijd bij TTV Waalwijk. Even inspelen en de andere spelers kwamen een aantal minuten later ook binnen. Marrie Kerst, Ron van Vliet en Henk van Berkel waren onze tegenstegenstaanders. Na de opstelling te bekeken hebben mocht Bram tegen Marrie  beginnen. Dit werd een redelijk makkelijke prooi voor Bram. Frank begon tegen Ron. Het was geen goede partij van beide spelers. Deze won Ron uiteindelijk in 4 games waarvan 2 nipt.
Stijn begon heel goed tegen Henk en pakte de 1e en 2e game. Henk gaf zich niet gewonnen en won de 3e game en ook de 4e game. De 5e game ging Stijn sterk van start en liep zo naar een 6-0 voor sprong en won deze ook overtuigend met 2-11.

Het dubbelspel van Bram en Frank begon stroef tegen Marrie en Ron. Na verlies van de 1e game gingen de 3 daarna naar Elshout. De laatste 2e games weliswaar nipt in de verlenging.

Bram kon het Ron niet moeilijk genoeg maken en moest ook na 4 games zijn hoofd buigen.
De wedstrijd tussen Marrie en Stijn werd een thriller. Ook hier moest een 5e game aan te pas komen die na een zenuwspannende slot gewonnen werd met 14-16 door Stijn.
Henk kon Frank het nog in de 2e game lastig maken, 12-14,  maar was na 3 games toch voor Frank.

Stijn in zijn laatste partij tegen Ron maakte er weer een 5 games van! ( Hij heeft misschien gedacht als ik niet mag dubbelen dan speel ik wel al mijn partijen in 5 games. Heb ik ook veel gespeeld. )
Maar deze ging ook naar Ron, waarmee deze ongeslagen bleef deze avond.
Bram had het heel moeilijk met Henk en de 1e game ging met 11-9 naar Henk. Ook de 2e game ging met 11-9 naar Henk. De 3e game won Bram ruim met 2-11 en ging goed verder en won ook de 4e game en de laatste game overtuigend.
De laatste partij van de avond tussen Marrie en Frank was ook niet zo’n geweldige partij. Maar wel een spannende. De 1e game duurde bijna 2 games! Huh. Ja :  17-19 . de 3e game was ook nog lastig voor Frank maar pakte deze wel met 10-12.

Einduitslag 3-7.

Prima resultaat voor TTVE1.

Na wat drankjes en verschillende hapjes geregeld door Henry (Timmermans) en Marrie gingen de bezoekers rond 01.00 uur huiswaarts. Frank op de fiets naar ………… de auto van Stijn.

Volgende wedstrijd thuis tegen Belcrum 7 die de 1e wedstrijd ruim heeft gewonnen.

Frank