Laatste wedstrijd uit naar LUTO 1

De laatste competitie wedstrijd uit naar Luto in Tilburg was weer een lastige avond!
Om te beginnen, parkeren! Dit was niet meer zo als 2 jaar geleden. Na wat zoeken een parkeer plek gevonden , maar wel een betaalde. Voor een paar uur was dit niet mogelijk en was dus gelijk een dagkaart! Nouja dan maar de volgende dag terugkomen om daar nog gebruik van te maken (niet dus). En dan ook nog een stuk wandelen! Ik weet niet of deze langer was als bij Waalwijk? We waren toch op tijd dus niet zo’n probleem. Marco van der Weegen was ook al aanwezig. Na een bakkie koffie druppelden de andere tegenstaanders binnen. Marcel Laurijsen en Leon van Riel.

Frank begon deze avond tegen Marcel. Daar Frank een paar weken geleden in de thuiswedstrijd weinig kans had, liep het nu anders. Met de gedachte dat er niet veel te halen zou zijn speelde hij met een andere plank en gloednieuw rubber. Dit ging tot eigen verbazing verassend goed! De 1e game moest in de verlenging beslist worden. 15-17. De 2e game ging overtuigend naar Frank. Maar Marcel knokte zich terug en pakte de 3e en 4e game met 11-9. Ook de laatste game ging helaas voor Frank naar Marcel. En inmiddels was het 21.15 uur! Stijn vocht voor wat hij waard was en speelde weer goed en kon het Marco toch enigszins moeilijk maken. Marco won deze wel in 3 games maar met 11-9 , 11-9 en 13-11. André speelde een paar weken geleden 3 hele goede potten tegen Luto en de vraag was hoe het deze avond ging verlopen. Hij moest tegen Leon beginnen die in de thuiswedstrijd niet mee deed. Leon liet zien dat hij wel over een bepaalde sterkte bezit en André kwam er niet aan te pas.   Stijn mocht een keer mee dubbelen en deed dat samen met Frank tegen Leon en Marcel heel goed.  Deze werd in 4 games gewonnen door de mannen van TTVE en stond er een 1 voor hen op het scorebord. Frank mocht hierna blijven staan om het op te nemen tegen Marco. Ook hier pakte Frank de 1e en 2e game. En ook hier knokte nu Marco zich terug en won de 3 games daarop en weer verlies voor Frank in 5 games! De 3 partijen hierna gingen allemaal overtuigend naar de heren uit Tilburg. André kon nu niet winnen van Marcel en ook tegen Marco wist hij geen vuist te maken. Stijn had ook geen verweer tegen het degelijke spel van Leon.
Frank kon het in zijn laatste partij Leon nog wel wat moeilijk maken maar verloor deze toch in 4 games. De laatste partij van de avond was voor Stijn tegen Marcel. Dit was als slotstuk weer een kraker! Helaas ging deze in 5 games naar Marcel. Gezegd moet worden dat Stijn weer heel goed stond te spelen.  ( en ook beter gaat luisteren naar zijn coach(es)! :- ) )
Hiermee is Luto ook de terechte kampioen geworden. Nogmaals gefeliciteerd met het kampioenschap.

Hiermee eindigde TTVE op de 5e plaats wat betekend dat ze naar de 3e klasse degraderen! Het is voor onderstaande heel lang geleden dat hij 3e klas gespeeld heeft!  Dan volgend seizoen maar kampioen worden!

Na wat drankjes en hapjes vertrokken de mannen uit Elshout rond 02:30 uur, na weer een stevige wandeling, huiswaarts.

Frank