TTVE 1 – Belcrum 7

De eerste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie 2022, tegen het 7e team van Belcrum uit Breda leverde een flinke overwinning op.

De tegenstand was echter vele malen groter dan de uitslag doet vermoeden.

Bram van den Berg startte deze avond tegen Raimo Kool en wist redelijk eenvoudig te winnen  1-0. Daarna was het de beurt aan André om zijn eerste wedstrijd van het seizoen te spelen tegen Niels van Vliet. Na vier games viel de winst van deze 2 taaie rakkers uiteindelijk met 14-16 de kant van Niels op, waarmee de stand alweer gelijk werd getrokken. In de volgende partij had Frank van Logten ook 4 games nodig om Dennis van Dun te verslaan.

Het daarop volgende dubbelspel werd met moeite in 5 games  gewonnen zodat de stand 3-1 in het voordeel van de thuisclub stond.

De tweede partij van André tegen Raimo leverde André zonder veel problemen zijn eerste winstpartij in deze competitie op.  

Twee moeizame partijen volgde daarna elkaar op. Bram won in 4 games van Dennis en Frank in 5 games van Niels. Stand: 6-1 en de winst was binnen.

Dat André daarna van Dennis won en Frank van Raimo, was op dat moment geen verrassing meer. De laatste partij van de avond werd weer spannend en pas in de vijfde en laatste game van de avond beslist in het voordeel van Bram.

Eindstand 9-1.

De volgende wedstrijd is uit tegen Die Meede en rijden daarvoor naar het west-Brabantse Made.

André: 23.09.2022