Voorbereiding was nu wel goed!

Want we hadden afgesproken om 17.00 uur bij het favoriete restaurant van Elshout namelijk SNTZL restaurant Het Oude Tramstation. Lekker en rustig voorbereiden op de 1e return wedstrijd van de competitie tegen Tanaka thuis. Uit hadden we al met 4-6 gewonnen. Geen reden om bij ons de opstelling te wijzigingen. (Dit was vooraf natuurlijk al lang bepaald.)

Na lekker gegeten te hebben en wat drankjes waren we op tijd in het Rad en deden de digitale telborden het niet! Wi-Fi was door de beheerder veranderd. Snel dit aanpassen lukte ook niet. Dus gewoon ouderwets met het analoge telbord. De heren uit Etten-Leur kwamen als laatste van alle spelers binnen tegen 20.00 uur. De opstelling bij hen was wel anders! Alleen Tuan Nguyen was er de vorige keer bij. Verder waren nu Marco Noordam en Chien Thuan Nguyen er bij.

André begon de avond tegen Tuan. Waar André deze vorige net verloor in 5 games was hij er nu op gebrand om deze te winnen. André begon ook heel fel en scherp en won de 1e game ook overtuigend met 11-4. De 2e game ging zelf vlotter dan de 1e. 11-2! In de derde game sputterde Tuan nog wel tegen, maar het was niet genoeg. 11-9 voor André.
Mathé begon goed tegen Marco en pakte de 1e game met 11-8. Ook de 2e game ging met 11-4 naar onze Mathé en ook de 3e pakte hij overtuigend met 11-5. De 1e winstpartij in de competitie is een feit voor Mathé.
Frank had in zijn partij tegen de onbekende Chien het heel moeilijk. De 1e game ging naar Chien met 6-11. De 2e game ging met 11-4 naar Frank. De 3e game verloor Frank nipt met 10-12. In de 4e game keek Frank ook tegen een achterstand aan van 0-4. Maar hij bleef rustig en won de 4e game toch nog met 11-8. Ook de laatste game ging naar Frank met 11-7.
De dubbel van André en Frank tegen Tuan en Chien ging redelijk vlot in 3 games naar TTVE, waarmee er een tussenstand van 4-0 op het scoreboard stond.

Mathé had in de uitwedstrijd geen kans tegen Tuan, maar dit keer kon hij wel tegenstand bieden en zelf 2 games winnen, waardoor er een 5e, beslissende game gespeeld moest worden. Deze verloor Mathé helaas met 5-11.
André had het ook verassend moeilijk met het spel van Chien. Ook deze moest in 5 games beslist worden. Deze ging met 11-7 naar André.
De wedstrijd van Frank tegen Marco ging redelijk eenvoudig in 3 games naar Frank.

Tussenstand 6-1

In de laatste wedstrijd van Mathé tegen Chien moest Mathé nog de 1e game aan Chien laten met 3-11, maar de 3 games daarop volgend gingen naar Mathé met 11-6, 11-3 en 11-5.
Mooi 2 winstpartijen voor Mathé.
Frank had het in zijn laatste partij heel moeilijk tegen Tuan. Ook deze werd in 5 games beslist. Het was een spannende partij waarbij Frank nipt aan het langste eind trok met 11-9 in de 5e game.
De laatste partij van de avond had André een beetje moeite Marco, maar won deze wel in 4 games.

Eindstand 9-1.

Dit is al de 3e ruime overwinning op rij. En aan het einde van de avond staan de heren uit Elshout zelfs bovenaan!!
Volgende week de lastige uitwedstrijd naar Bergen op Zoom tegen Het Markiezaat.  (De nummer 2)