Ruime 9-1 tegen Rally-2

Vandaag traden Erik, Luc en Jan aan voor de thuiswedstrijd tegen Raĺly2. Omdat hij de dag ervoor jarig was en de visite thuis op hem zat te wachten vroeg Erik aan de tegenstander of hij zijn wedstrijden achter elkaar mocht spelen. Natuurlijk was dit voor de tegenstanders geen probleem en zo begon Erik zijn wedstrijden. Deze keer moest er door een WiFi probleem in het Rad op de ouderwetse manier geteld werden. Erik begon tegen René en verloor, waarschijnlijk door opstartproblemen, verrassend de eerste set met 10-12,. Erik herpakte zich gelukkig sterk en werkte zijn eerste wedstrijd af met 11-8, 11-9 en 11-9. Het eerste punt was binnen.
Daarna begon Erik gelijk aan zijn tweede wedstrijd tegen Nick, dit was voor hem zijn debuut in de competitie en Erik versloeg zijn tegenstander met 11-4 11-5 en 11-7. Na deze twee partijen begon Erik echt op stoom te komen en versloeg zijn laatste tegenstander Joran nog eenvoudiger in drie games met drie maal 11-2 dus dat bracht ons op een voorsprong van 3-0.

Hierna nam Erik afscheid en ging snel naar huis om zijn verjaardag te vieren. Besloten werd om hierna de dubbel te spelen, dat precies goed viel met de wedstrijden van het tweede waarin Jan deze avond als invaller mocht spelen. Het was Luc en Jan tegen René en Nick. Het team van Rally moest nog aan elkaar wennen en zo konden de twee routiniers Luc en Jan het dubbel redelijk eenvoudig winnen met 11-5, 11-7 en 11-9 Hierdoor kwamen we op een mooie 4-0 voorsprong.

Vervolgens mocht Luc aan de bak tegen Joran en het leek voor de T.T.V.E’er wel een wandelingetje in het park. Luc speelde Joran in drie games naar huis 11-6, 11-5 en 11-5 en kwamen we op 5-0 wat een erg goed begin mocht worden benoemd. Hierna was Jan de derde T.T.V.E’er die aan zijn wedstrijd begon, Jan begon voortvarend tegen Nick met 11-3 maar Nick kwam in de tweede game terug en versloeg Jan met verdedigend spel met 5-11. Hierna kwam Jan als verwacht weer terug met 11-3 maar in de vierde game was het Nick weer met 2-11. Het werd dus een vijf setter waarin Jan weer aanvallender ging spelen waardoor hij de laatste beslissende game met 11-4 naar zich toe trok en de stand op 6-0 bracht.

Voor de zevende partij speelde Luc zijn tweede enkel tegen Rene, die als sterkste speler op het formulier stond. Na vier spannende games van achtereenvolgens 11-7, 9-11, 5-11 en 11-7 moest in een vijfde beslissende game beslist worden wie de sterkste was. Het was aan elkaar gewaagd maar uiteindelijk was het René die met 10-12 wist te winnen. Dit bracht de stand op 6-1.
Jan speelde daarna zijn wedstrijd tegen Joran. Jan maakte er niet veel woorden over vuil en overtuigend wist hij via een eenvoudige zege van 11-3 11-4 en 11-2 de partij te winnen.

Omdat Erik al naar huis was, mocht Luc het in zijn laatste wedstrijd opnemen tegen Nick, Luc begon met een goede overwinning 11-6 hierna leek het of Luc de grip op de wedstrijd een beetje verloor met 4-11 in de tweede, Luc had zich in de derde herpakt en pakte deze met 11-5, de vierde werd weer net verloren met 8-11. Wat er in de vijfde game gebeurde weet niemand maar Luc begon met een nul voor de tegenstander en eindigde met een nul voor de tegenstander, 11-0 na de vijfde en bracht de tussenstand op 8-1.
Jan kon net voor hij in het tweede team zijn wedstrijd ging spelen bij het derde zijn laatste wedstrijd tegen René spelen, Jan ging voortvarend aan de gang en won de eerste twee games met 11-5 en 11-3. Hierna kwam René sterk terug met 8-11 en 9-11, Jan herpakte zich echter en pakte in de vijfde game met 11-5 de overwinning bracht de eindstand voor T.T.V.E op 9-1. Een prima resultaat om de koploper Irene te volgen voor het kampioenschap.

Tot volgende week uit naar  B.S.M. 

Deny