9 punten voor TTVE-3

Na de mooie overwinning vorige week moest het derde team in Dongen tegen BSM en net als vorige week bestond het team uit Erik, Luc en Jan.

De opening lieten we aan onze 100% speler Erik die het tegen Johan in het begin een beetje moeilijk had maar uiteindelijk toch betrekkelijk eenvoudig via drie games wist te winnen. In de tweede partij nam Luc het op tegen Wally, die deze avond de sterkste speler van de tegenstander bleek te zijn. De eerste game werd met 11-6 verloren, Luc wist bij de tweede game nog goed tegenstand te bieden maar via een 14-12 stand moest hij deze en de derde game aan de tegenstander laten. Daarna was het de beurt aan Jan die Ronald betrekkelijk eenvoudig met drie games wist te verslaan.

Het steeds sterker spelende dubbel Luc/Jan namen het op tegen Johan/Roland en hoewel de tegenstanders in de tweede game nog tot 11-13 kwamen was het ook deze keer het dubbel van TTVE dat via drie games aan de goede kant van de tafel stonden. De tussenstand was hierdoor 1-3 in het voordeel van TTVE geworden.

Hierna was het Erik die het tegen Wally opnam en via gedegen spel wist Erik deze partij te winnen. Jan had daarna ook niet veel moeite met Johan net zoals ook Luc die tegen Ronald zijn partij eenvoudig wist te winnen voor Elshout. Jan moest daarna tegen Wally, de eerste game was voor Jan maar daarna wist zijn tegenstander via sterke forehand smashes de twee opvolgende games te winnen. Niet uit onder de indruk won Jan vervolgens de vierde en vijfde game met 8-11 en 4-11. Erik speelde daarna de voorlaatste partij tegen Ronald, hoewel hij de eerste game met 11-9 aan Ronald moest laten, wist Erik via standen van 2-11, 9-11 en vervolgens met 6-11 zijn games en laatste partij te winnen. Als sluitstuk speelde Luc tegen Johan en afgezien de derde game die hij aan Johan moest laten, was het Luc die de eindstand op 1-9 bracht en na Irene ons op de tweede positie van de ranglijst bracht.

Doordat het team van Never Despair zich heeft teruggetrokken hoeft het derde team nog maar twee keer thuis te spelen. Dit zijn echter wel de nummer één Irene uit Tilburg en het team dat derde staat, TIOS uit Terheijden. Het beloven nog twee spannende partijen worden om de twee bovenste plaatsten.

Jan