Voorbereiding pakt niet goed uit!

Vrijdag 29 september was de uitwedstrijd in Roosendaal tegen ODT.
Als voorbereiding had ik de partner van Stijn al een bericht gestuurd om wat sambal in zijn eten te doen. Dit was eigenlijk ook de bedoeling bij de partner van Mathé, maar daar had ik niet zo gauw het nummer van.
Ik ging nu voor het eerst met Mathé en Stijn op pad. Mooi op tijd aangekomen in Roosendaal was het

Frank die begon tegen Frederik van Overbeek. Frederik zou overigens ook invallen bij het 1e team van ODT , dus op 2 tafels spelen. Frederik begon ijzersterk en Frank wist niet wat hij moest doen tegen het aanvallend spel van Frederik. Frank keek zo tegen een behoorlijk achterstand aan. Hij knokte zich nog wel terug aar verloor de 1e game met 11-9. De 2e game ging snel naar de tegenstander. De 3e game kon Frank het zijn tegenstander wat lastiger maken en won deze met 8-11 en ook de 4e game begon Frank goed maar werd alsnog door Frederik bijgehaald en voorbij gestreefd. 11-9.
Nu was het Stijn die tegen Wouter de Heide mocht aantreden. Het was nog niet goed zichtbaar of Stijn wel sambal op had! Stijn wist niet zo’n raad met het spel van wouter. Na 3 games was de partij ook voorbij.
Nou dan moest Mathé het 1e punt maar binnenhalen tegen Joep Schoenmakers.
Zichtbaar was het dat Mathé nog weinig wedstrijd ritme heeft. Ook deze partij ging in 3 games naar ODT.

Stijn en Frank gingen nu dubbelen ( of voor sommige anderen frankenstein) tegen Wouter en Joep.
Dit ging enigszins verrassend goed! Deze werd TTVE in 4 games gewonnen.
Het 1e puntje is binnen!

Frank begon de wedstrijd tegen Wouter goed en won de 1e game. Weliswaar nipt met 9-11.
De 2e en 3e game gingen nipt naar Wouter met 11-9 en 12-10. Daarmee was het verzet van Frank ook gelijk gebroken. De 4e game ging ruim naar Wouter 11-1!

Mathé kon ook geen vuist maken tegen het sterke aanvallend spel van Frederik.
Ook deze ging in 3 games naar ODT.

Stijn in zijn 2e partij van avond begon goed tegen Joep. Misschien toch wat sambal of was het vertrouwen wat hij in het dubbel heeft opgepikt?
5-11 en ook de 2e game ging naar Stijn met 8-11. Nu kwam de belangrijke 3e game!! Maar onze Stijn ging goed door en won ook deze met 8-11.  Hiermee haalde hij het 2e puntje van de avond binnen.

De laatste partij van Mathé was al wel wat beter maar Wouter was toch een maatje te groot.
Mathé wist nog wel 1 game te winnen maar daar bleef het bij.

Frank in zijn laatste partij had toch een beetje moeite met Joep maar won deze wel in 4games, waarmee het 3e puntje op het score-board stond.

De laatste partij van de avond kon ook Stijn niet genoeg weerstand brengen tegen Frederik.
Ook deze werd en 3 games verloren. Waarmee de eindstand van 7-3 op her score-board stond.
We waren ook op tijd klaar. Rond 23:15 uur. Waarna we aan de bar werden uitgenodigd om wat te drinken en hapjes te eten. De heren hadden in de kleedkamer nog een verassing. EEN koude douche!! Rond 01:30 zaterdagnacht vertrokken de heren van TTVE1 huiswaarts.