Derde verliest tegen Irene

Vrijdag 29 September waren we samen met het tweede team in Tilburg om tegen Irene spelen. Het team bestond vandaag uit Deny, Luc en Jan en mochten spelen tegen een jong team met Bram, Nicolay en Bas.

Het spits werd afgebeten door Luc die in de eerste set Bram tegenover zich vond. Luc speelde rustig en beheerst en nadat hij de eerste game nipt verloor wist hij de tweede met 6-11 te winnen. In de volgende games was het echter Bram die sterker ging spelen en het eerste puntje voor Irene maakte. Vervolgens was het Jan die tegen Nicolay gelijk moest maken. Hoewel in de tweede game het spannend werd met 11-13 was Jan die via drie game het tweede puntje mee wist te nemen. Deny speelde daarna erg sterk tegen Bas maar helaas moest hij zowel de eerste als de tweede game met 12-10 aan de tegenstander laten. Omdat Bas vervolgens ook de derde game wist te winnen kwam Elshout op een 2-1 achterstand.

De dubbel bestond deze avond uit Luc en Jan die het tegen Bas en Nicolay opnamen. De eerste game was voor Irene maar de spelers uit Elshout kwamen sterk terug en wisten daarom de tweede game met 3-11 te winnen en ook de laatste twee games wisten ze overtuigend te winnen. Hierdoor kwamen we weer op een gelijke 2-2 stand.

Luc had deze avond problemen om zich goed te concentreren in de rumoerige zaal waardoor hij zijn partij tegen Nicolay niet kon omzetten in een overwinning. Deny bleef deze avond goed spelen, tegen Bram wist hij zijn tweede game te winnen en de derde werd maar net verloren. Omdat Bram ook de vierde game wist te winnen werd het 5-2. Hierna was het de beurt aan Jan die tegen Bas goed uit de sterke topspinballen van zijn tegenstander wist te blijven en redelijk eenvoudig in drie games wist te winnen. In de eerste game wist Deny daarna nog dicht bij Nicolay te blijven en werd met 13-11 maar net verloren. Daarna wist zijn tegenstander via scherpe aanvallen de set naar zich toe te trekken. Ook Luc was wist niet te winnen van Bas. In de afsluitende partij nam Jan het op tegen Bram. Omdat hij de eerste en de derde game aan de tegenstander moest laten gaan moest er een beslissende vijfde game gespeeld worden die hij redelijk eenvoudig met 4-11 kon winnen. Dit bracht de eindstand op toch een teleurstellende 6-4 stand voor Irene.

Jan