Verlies tegen Batswingers

Donderdag 4 April gingen Luc, Deny en Jan voor de uitwedstrijd in de finalepoule tegen de Batswingers op weg naar Gilze. Omdat de sporthal verbouwd/ opnieuw gebouwd wordt, moest er uitgeweken worden naar de opblaasbare noodhal. Na de hernieuwde kennismaking met Piotr Grzeszykowski, Harold Spierenburg en Bart Broeren werd onder het genot van een kopje koffie de hal bekeken. Deze was slecht verlicht door felle spotverlichting, erg rumoerig door met name de volleybal dames aan de andere kant van de zaal en een stugge vloer waar een tafeltennis balletje dood op bleef liggen. Allemaal verre van ideaal maar na enige tijd ingespeeld te hebben waren we toch maar begonnen.

Luc nam het tegen Piotr op en hoewel de eerste twee games door Luc werd gewonnen moest, na een spannende vijf games, Luc helaas het punt aan Piotr laten. In de tweede wedstrijd was het Harold tegen Deny, ook in deze partij begon Deny voortvarend met het winnen van de eerste twee games. Daarna was voor Deny de koek op en won Harold de drie volgende games. Hierna was het de beurt aan Jan tegen Bart, na verlies van zijn eerste game wist Jan de tweede en derde te winnen maar na weer een reeks van spannende games ging het punt helaas weer naar de Batswingers.

Het dubbelspel werd deze avond door Luc en Jan gespeeld maar als een van de weinige keren, werd deze vaak beslissende partij helaas door het duo uit Elshout verloren. 4-0 achter was op z’n zachts gezegd niet een stand die we nodig hadden om aanspraak op promotie te maken.

Luc mocht hierna tegen Harold aantreden, en hij kon gelukkig het begeerde puntje binnen slepen.
In de zesde partij speelde Piotr deze avond erg sterk en Jan moest zich na vier games gewonnen geven.
Ook Bart speelde, in de zevende wedstrijd, erg sterk en Deny kon het hem afgezien van een gewonnen derde game niet moeilijk genoeg maken. In de de achtste wedstrijd haalde Jan zijn niveau tegen Harold en wederom na een spannende vijf setter mocht Jan gelukkig het tweede punt bijschrijven voor Elshout. In de partij tegen Bart, was het Luc die zich flink verzette, maar hij kon helaas niet voorkomen dat deze door Bart gewonnen werd. De laatste wedstrijd speelde Piotr tegen Deny, en hoewel Deny tot zijn eigen verbazing de eerste game wist te winnen, was het daarna Piotr die de andere games won.

Na nog een drankje en een praatje werd er met de teleurstellende 8-2 nederlaag weer terug naar huis gereden. Hopelijk verlopen de wedstrijden tegen JCV en Never Despair voorspoediger omdat we anders de promotie wel op onze buik kunnen schrijven.

Deny