3e weer gewonnen

Vrijdag de 29e voor Pasen mocht het derde van Elshout, deze keer bestaande uit Luc, Erik en Deny, voor de laatste wedstrijd van het eerste deel van de competitie naar Rossum. Rossum speelde met Gera van Veen-fuykschot, Gerdy van Oss-Kosters en invaller Goos Cardol.

Na de gebruikelijke koffie was het Gera die tegen Luc de avond opende. Luc had er deze avond zin in (anders ook hoor) en versloeg Gera in drie games. Daarna was het invaller Goos die het tegen Deny opnam. Deny had er in de eerste set wel wat moeite mee , maar daarna ging het vlotter en ging de winst naar de TTVE’er. De derde wedstrijd speelde Gerdy tegen Erik. Erik had erg veel moeite met het sterke spel van Gerdy en moest het in vijf sets afleggen.

Het dubbel deze avond werd gespeeld door het gelegenheidsduo Luc en Deny tegen Gera en Gerdy, na een ware thriller mocht het Elshoutse duo na vijf spannende sets uiteindelijk de winst bijschrijven.

Luc, die in de dubbel goed warm gespeeld was, mocht hierna gelijk door gaan tegen Goos. Hij had daar nu niet veel moeite mee en weer was er een puntje voor Elshout. In de daaropvolgende wedstrijd had Erik weer zijn goede spel teruggevonden en versloeg Gera in drie sets en bracht de stand op 5-1 voor Elshout.
Hierna moest Deny tegen Gerdy, maar Deny was niet in staat om een potje te breken en moest de winst aan Gerdy laten. Daarna speelde invaller Goos tegen Erik, Erik had hier wederom geen enkele moeite mee en kon na drie games het punt weer bijschrijven. 6-2 voor Elshout. Luc kon het Gerdy niet moeilijk genoeg maken en moest helaas het punt in vier sets, aan Rossum laten. In de laatste wedstrijd ging het tussen Gera en Deny, hoewel hij de eerste set nog naar zich toe kon halen waren de drie laatste sets voor Gesa.

Na nog een gezellig drankje en praatje ging het Elshout trio later op de avond toch met de 6-4 winst naar huis.
Mede door dit resultaat gaan we in een poule samen met de Batswingers, JCV en Never Despair uitmaken wie de sterkste is.

Deny