Uit thuis, thuis uit

Een mooie titel voor een verslag zou je zeggen! Vanwege privéomstandigheden van onze tegenstanders moest er wat geschoven worden in de wedstrijden.

Omdat het wisselen van de wedstrijden op woensdagavond 20 maart werd besloten kon dit niet meer geregeld worden bij de NTTB. De heren van TTVE moesten 2 wedstrijden na elkaar tegen Rotac ’82. Op verzoek van Rotac werden beide wedstrijden verzet, daarom vertrokken de heren van TTVE op donderdagavond 21 maart naar Rossum. Om deze reden speelden Frank, André en Stijn in Rossum hun ‘’thuis’’ wedstrijd tegen Marcel, Antoinette en Robin.

In Rossum mocht Frank de avond starten tegen Marcel. Frank wist Marcel de volledige wedstrijd te ontregelen en pakte zo het eerste punt voor TTVE 1. Stijn had in zijn eerste wedstrijd weinig kans tegen het snelle en directe spel van Antoinette, verloor daarom zijn set in 3 games. André mocht het aansluitend opnemen tegen Robin, in 4 games wist ook André Robin voldoende te ontregelen om het 2e punt van TTVE binnen te halen.

Frank en André namen het in het dubbel spel op tegen Marcel en Antoinette. Helaas wisten Frank en André het Marcel en Antoinette niet moeilijk genoeg te maken. In 4 games moesten ze daarom ook de set afstaan aan het goed spelende dubbel van Rotac.

Na het dubbelspel mocht Stijn het opnemen tegen Marcel, ook hij wist Stijn goed onder druk te zetten en zo de set in 3 games te winnen. Frank wist ook in zijn 2 partij van de avond Robin weer goed te ontregelen. Ondanks dat Robin even grip leek te krijgen op Frank zijn spel wist Frank toch de winst in 4 games te behalen. André mocht het in de zevende wedstrijd van de avond opnemen tegen Antoinette. Ondanks het verlies voor André van de eerste game wist hij zichzelf goed te herpakken en uiteindelijk de winst voor de set in 4 games binnen te slepen.

De laatste wedstrijd van Stijn tegen Robin was voor beide een lastige wedstrijd. Beide durfde uiteindelijk geen initiatief te nemen en maakte fouten. Helaas voor Stijn maakte Robin minder fouten en ging het punt naar Rotac. De voorlaatste wedstrijd van de avond mocht André tegen Marcel. Ondanks het snelle en directe spel van Marcel wist André daar zeer goed op te reageren en pakte daarom ook in 3 games de winst. De laatste wedstrijd van de avond, Frank tegen Antoinette, was weer een ‘’ontregel’’ wedstrijd van Frank. In 4 games wist Frank ook van Antoinette te winnen.

Met 6 punten vertrokken de heren van TTVE richting huiswaarts. Volgende week in Elshout uit tegen Rotac ’82 😉.