Uit thuis, thuis uit (deel2)

Omdat de vorige titel zo mooi was, volgt hier deel 2.

Dit verslag gaat over de uitwedstrijd die thuis in Elshout werd gespeeld.  Om de door Stijn in het vorige verslag uitgelegde redenen speelden dit keer Frank, Mathé en André in Elshout hun “uitwedstrijd tegen Marcel, Antoinette en Robin.

Frank startte de avond tegen Marcel en wist weer in 4 games het eerste punt te pakken voor TTVE 1.

In de tweede wedstrijd van de avond mocht André het opnemen tegen Robin. De eerste twee games gingen redelijk eenvoudig naar Robin maar André herpakte zich en wist alsnog in 5 games te winnen. Stand 0-2.

Mathé had in zijn eerste wedstrijd redelijk moeite met het snelle en directe spel van Antoinette en verloor zijn set nipt in 5 games.

In het dubbelspel namen Frank en André, het net als in de heenwedstrijd, op tegen Marcel die dit keer steun kreeg van Robin. De eerste game ging kansloos naar Rotac. Gelukkig wisten Frank en André het daarna hun opponenten moeilijk genoeg te maken om met de winst aan de haal te gaan. Stand 1-3.

Na het dubbelspel mocht Frank het opnemen tegen Robin. Wederom maakte Robin weinig fouten en maakte het Frank daarmee behoorlijk lastig. Desondanks wist Frank met zijn zeer solide spel  de winst in 4 games te behalen. Stand 1-4

In de zesde partij traden Mathé en Marcel samen in de arena. Het spel ging heel goed tegen elkaar op en het bleef lang de vraag wie de bovenliggende partij zou zijn.  Uiteindelijk kon Mathé weer een winstpartij toevoegen aan zijn palmares.

Daarna mocht André in de zevende wedstrijd van de avond het opnemen tegen Antoinette. Ondanks het verlies voor André van de eerste game wist hij zichzelf goed te herpakken en kon uiteindelijk de winst in 5 games binnenslepen. Stand 1-6.

De laatste wedstrijd van Mathé tegen Robin was voor beide een lastige wedstrijd. Helaas was het bekeken spel van Robin te veel voor Mathé en Robin bracht daarmee de stand terug op 2-6.  De voorlaatste wedstrijd van de avond mocht Frank  tegen Antoinette. Ondanks haar directe spel wist Frank  daar zeer goed op te reageren en kon hij zijn derde winstpunt toevoegen aan het geheel. Stand 2-7.

De laatste wedstrijd van de avond, André tegen Marcel had weer een redelijke op- en neergaande kraker.  In de verlenging van de vijfde game ging de winst uiteindelijk mei 14-16 naar André, waarmee de eindstand op 2-8 werd gebracht.

Hiermee werd een goede stap in de richting van klasse behoud gezet.