Uit naar Oss

Wij gingen weer op pad voor de wedstrijd tegen OTTC waar wel wat op het spel stond. Andre, Frank en Mathé waren de gelukkige die het mochten klaren. De heen reis ging wel via de kortste weg, maar we hadden heel Oss gezien. Na aankomst kregen we het goede nieuws, niet sportief gezien naar de tegenstanders, maar met twee personen speelden namelijk Bouke en Remie.

We gingen dus beginnen met een 0-3 voorsprong waar we dus niet op gerekend hadden. De eerste tegenstander van Frank was Bouke waar hij thuis nog van gewonnen had werd een zware partij en was in 4 games niet genoeg om het in winst om te zetten. Andre volgde met onze tweede partij tegen Remie die ook een tikje te snel was. De derde speelde Mathé die geen tegenstander had dit was dus een makkie.

Het vierde punt dat wij gehaald hebben kwam nu, Remie tegen Frank, deze partij was ook zwaar bevochten en werd in het voordeel voor Frank binnen gehaald waar we heel blij mee waren. We moesten de andere wedstrijd van TIOS tegen Waalwijk ook in de gaten houden voor behoud in de tweede klasse.

Het tweede geluk van de avond was dat Waalwijk ook maar met twee man kwam opdagen. Dit hadden we wel nodig, omdat we ook pech hadden gehad dat Rotac zich terug had getrokken door omstandigheden binnen het team. Wij verloren hierdoor 14 punten, ZWAAR balen dus.

De partijen daarna waren ook niet in ons voordeel en werden allemaal in 3 games verloren, helaas!

Als klap op de vuurpijl hadden we het dubbel nog achter de hand want deze speelde we als laatste, omdat dit beter uitkwam in het schema zodat hun met twee man dit fijner vonden. Deze partij was zeer spannend maar werd HELAAS in 5 games verloren, uitslag 6-4.

We hebben nu gelukkig genoeg punten om in de tweede klasse te blijven en mag de laatste wedstrijd verloren worden met 10-0 dus dit wordt een ontspannen avondje.