Derde naar PD

Vrijdag 19 April was een belangrijke avond voor het derde team, bij winst tegen Never Despair spelen ze een P/D wedstrijd en bij verlies blijven ze in de zesde klasse. Het hele team was afgereisd naar s’-Hertogenbosch om in
de sterkste opstelling te spelen, d.w.z Jan Luc en Erik. Deny ging mee om te supporteren en te tellen. Bij binnenkomst wen hernieuwde kennismaking met Robert Ermstrong, Eline Peters en Mike van Dinter. Na de koffie werd begonnen met de wedstrijd. Robert beet het spits af tegen Jan, en Jan wist deze in drie games te winnen. Daarna speelde Eline tegen Luc, waarbij Luc maar weinig tegenstribbelen kreeg, en ook hij won deze ook in drie games.
De derde partij van de avond werd gespeeld tussen Mike en Erik, waarbij Erik wel enige moeite had met het spel van Mike, maar hij deze toch wist te winnen.

Deny mocht het dubbelteam aanwijzen, op basis van de resultaten koos hij voor de sterkste opstelling, Jan en
Luc die het opnamen tegen Eline en Robert, temeer omdat Mike ook moest invallen bij een ander team in de vijfde klasse. Via drie sterke games van het Elshoutse dubbel wisten ze de winst naar T.T.V.E te trekken en de stand op 0-4 te brengen en hiermee een belangrijke stap richting P/D tegen maken.

In de vijfde partij nam Eline het op tegen Jan hij had veel moeite met het contra spel van Eline en verloor daarom helaas deze partij Hierna nam Robert het op tegen de sterk spelende Erik, die alleen de tweede game moest afstaan aan Robert en de tussenstand op 1-5 voor T.T.V.E te brengen. Mike speelde in wedstrijd zeven tegen Luc, die de goed spelende Mike het niet moeilijk genoeg kon maken en helaas de tweede set van de avond verloor. Eline speelde daarna tegen Erik en dit bleek de beslissingswedstrijd te worden omdat Erik in vier games wist te winnen en daarmee het belangrijke zesde punt voor PD binnen te halen.

Omdat Mike nog in het andere team zijn wedstrijd speelde werden de wedstrijden negen en tien omgewisseld. Robert speelde daarom tegen Luc, waarbij Luc geen moeite had met Robert en na negen wedstrijden de tussenstand op 2-7 wiste brengen. De laatste wedstrijd van Mike tegen Jan was wel de spannenste van de avond waarbij het op en af ging maar helaas voor Jan won Mike in vijf spannende games.

De 3-7 eindstand gaf de krachtverhouding goed aan en na nog een paar drankjes en een praatje ging het weer huiswaarts in afwachting van de P/D welke door winst van LUTO gespeeld op drie mei tegen Belcrum 11 gespeeld gaat worden. De plaats is nog even onbekend.

Deny