Uit naar Bergen op Zoom

Vrijdag 3 november mochten de heren van TTVE 1 uit tegen Het Markiezaat, een hele reis voor de vrijdagavond…

Frank, Mathé en Stijn waren de gelukkige om deze uitwedstrijd te mogen spelen. Eenmaal gearriveerd na een lange reis mocht Frank het spits afbijten tegen Walter, in 3 games wist Frank deze set naar zich toe te trekken. Helaas waren zowel Sophie voor Stijn als Danny voor Mathé beide een klasse te sterk voor de heren van TTVE. Na 9 games liepen de heren uit Elshout ook al tegen een achterstand aan van 2-1.

Frank en Stijn mochten samen het dubbel spelen tegen Walter en Danny. In een spannende wedstrijd van 5 games wisten Frank en Stijn deze set op het nippertje te winnen. Aansluitend in de 5e set wist Frank ook met overtuiging te winnen van Sophie. Voor de heren van TTVE een tussentijdse onverwachte voorsprong van 2-3!

In de 6e wedstrijd kon Mathé het Walter nog wel moeilijk maken, maar wist de winst niet binnen te slepen, in 3 games ging de winst daarom ook naar Walter. Aansluitend mocht Stijn het opnemen tegen Danny, ook deze wedstijd was vrij snel beslist in het nadeel voor TTVE. Mathé had een moeilijke start in de 8ste wedstrijd tegen Sophie. In de 2e en 3de game wist hij wat meer grip op haar moeilijke spel te krijgen, helaas bleek dit niet genoeg…

De 9e wedstrijd, Frank tegen Danny was een zeer mooie wedstrijd. Na veel mooie en lange rally’s wist Frank met veel moeite de winst van deze wedstrijd binnen te halen in 5 games. Als afsluiter van de avond had Stijn veel moeite met het aanvallende spel van Walter en moest daarom ook zijn meerdere daarin erkennen.

Na afloop van de avond is er samen met de tegenstanders genoten van heerlijke bezorgde shoarma in de kantine van Het Markiezaat.

Met 4 welverdiende punten begonnen de heren van TTVE weer aan de lange terugreis richting Elshout. Volgende week uit tegen Smash, tot dan!