Kleine nederlaag tegen Smash

Voor het eerst mochten wij aantreden in de nieuwe locatie van Smash Geertruidenberg en het was echt even wennen voor ons.

Frank van Logten speelde als eerste en mocht meteen in de kraker aantreden tegen de in onze klasse ongeslagen tegenstander, Ralph Kouwenhoven. Deze topper liet er geen gras overgroeien en liet Frank kansloos achter in 3 games.

André van Hulten bracht in de volgende partij de stand weer in evenwicht door moeizaam John de Wijs te verslaan. Hoewel de eerste 2 games nog naar John gingen, lukte het André steeds beter om te gewennen aan de omstandigheden en won de daarop volgende 3 games. Stand 1-1.

Stijn Verhulst speelde zijn eerste partij tegen Michiel Brouws goed en begon gelijk met het winnen van 2 games. Helaas ging het daarna iets minder met Stijn en iets beter met Michiel zodat ook weer in 5 games de winst alsnog naar Smash ging.

De verwachtingen van het ongeslagen dubbel Frank met André waren hoog maar de Elshoutenaren konden het deze avond niet waarmaken en verloren in 4 games. Tussenstand 3-1.

Frank  versloeg daarop redelijk gemakkelijk John in 3 games, terwijl Stijn kansloos was tegen Ralf waardoor het 4-2 op het scorebord stond.

De zevende partij van de avond werd weer een lange kraker tussen André en Michiel. Helaas voor ons trok Michiel onverwacht in de vijfde game met 11-9 aan het langste eind.

In de volgende gelijk opgaande wedstrijd tussen John en Stijn, wist onze Stijn in vijf games de winst binnen te halen. Tussenstand: 5-3

Kopman Frank wist in 5 moeizame games, de deze avond sterk spelende Michiel, toch voor te blijven en scoorde zo in een zinnerende partij voor TTVE het 4e punt.

Dat de sterke Ralf daarna het 6e punt voor Smash binnenhaalde tegen André was geen verrassing.  Alleen in de 3e game werd het spannend 15-13.

De hiermee bereikte eindstand van 6-4, is normaal gesproken voldoende om het verblijf in de tweede klasse zeker met 1 seizoen te verlengen.

Op de terugweg hebben we nog wel een hapje bij de shoarmatent verorberd en zijn toen maar vlug gaan slapen.

André 11.11.2023