TTVE-TIOS Terheijden 7-3

In de laatste wedstrijd van de najaar competitie tegen TIOS Terheijden stond er voor het derde niet veel meer op het spel. We mochten zelfs met 0-10 verliezen om toch de promotie/degradatie wedstrijd te spelen. Uiteraard gingen we voor de winst tegen het team dat op de derde plaats stond. Voor deze wedstrijd traden Luc, Deny en Jan aan, waarbij Jan deze avond ook in het tweede mocht spelen omdat bij dit team een speler verhinderd was..

Na binnenkomst van TIOS bestaande uit Rien van Vugt, Albert Hendriks, Werner de Rooy en de vrouw van Albert, werd na de gebruikelijke koffie en thee, ingespeeld en begonnen,

Luc begon tegen Rien en liet er geen gras over groeien, na 3 games kwam Luc als overwinnaar uit de strijd. Hierna was Deny tegen Albert aan de beurt. Deny begon goed in de twee eerste games, hij liet in de derde game een steekje vallen, maar wist de vierde game te winnen en was daarmee de overwinnaar van de set en bracht de stand op 2-0 voorsprong. Jan had inmiddels bij het 2e gespeeld en kon gelijk door tegen Werner, deze partij ging op en neer waarbij Werner met de nodige goochelballen in de vijfde game aan het langste eind trok.

Het dubbelspel werd gespeeld door het gelegenheidsduo Luc en Deny die het tegen Rien en Albert opnamen. De eerste twee games gingen gemakkelijk af, de laatste was echter een stuk lastiger maar werd door de twee TTVE’ers toch over de streep getrokken.

Deny mocht hierna tegen Rien spelen, deze set verliep voor Deny stroef en werd uiteindelijk in vier games verloren. In de zesde partij nam Luc het op tegen Werner. Luc was er erg op gebrand om te winnen, na zijn verlies in Terheijden, om de winst te behalen. Na vijf game gebeurde dit dan ook in vijf games met standen: 11-7 12-10 9- 11 4-11 en 11-8. Jan, inmiddels weer present bij het derde mocht tegen Albert aantreden en liet er ook geen gras over groeien en was ook in drie games klaar. Hierna was het de beurt aan Deny tegen Werner. Het werden uiteindelijk vier games, waarvan er twee boven de elf kwamen, maar helaas verloor Deny de laatste game. Omdat Jan bij het tweede speelde, werden de laatste twee wedstrijden omgewisseld. Hierdoor speelde Luc de voorlaatste wedstrijd tegen Albert, welke hij in vieren won. Hierna speelde Jan zijn laatste wedstrijd voor het derde tegen Rien en pakte deze gedecideerd de overwinning in drie games.

De uitslag van 7-3 was hierdoor een feit en sloten we de gezellige avond af met een drankje en een welverdiende gehaktbal.

Dit seizoen gaan we de competitie 8 December afsluiten met een P/D wedstrijd tegen het zevende team van TIOS ’51.

Deny.