TTVE ging voor pak slaag naar Roosendaal.

Het eerste team vertrok vrijdagavond nog met volle moed naar het Roosendaalse ODT (Onder de Toren) maar kwam met een pak slaag terug naar Elshout. Op alle fronten werd TTVE afgetroefd en kon nauwelijks tegenstand van betekenis bieden aan de oppermachtige spelers van ODT.

Ondanks dat Frank van Logten niet helemaal fit was, was hij toch de enige TTVE-er die het de tegenstander nog enigszins moeilijk kon maken. Het was ook niet vreemd dat het enige puntje voor TTVE door hem op het scorebord werd gezet door van Antoine Steendijk te winnen.

Luck van Wanrooij kon tegen Antoine Steendijk wel 2 games winnen maar kwam de overige games niet in zijn spel.  Ook André van Hulten (nauwelijks hersteld van een voetblessure) kwam niet verder dan het winnen van enkele games en moest eveneens 3 maal de tegenstander feliciteren. Uitslag 9-1.

De volgende 2 wedstrijden gaan bepalen of het team in de tweede klas mag blijven. De kansen zijn best aanwezig maar de vorm van de dag zal bepalend worden. Vrijdag a.s. lijkt winst op Belcrum uit Breda noodzakelijk om kansen te blijven houden.

André 18.11.2018