TTVE 1 kan ook de thuiswedstrijd niet winnen.

Na het verlies in de uitwedstrijd kon ook de terugwedstrijd in Elshout niet worden gewonnen van Smash uit Geertruidenberg.

Opnieuw moest het eerste team aantreden met een invaller en deze keer was het Jonsjo Schalken die het team completeerde. Helaas kon hij, ondanks goed verzet, niet bijdrage aan het aantal winstpartijen van TTVE.

Frank van Logten trof in de eerste partij van de avond de sterkste speler van deze competitie Ralph Kouwenhoven. Een hoogstaande partij om van te smullen. Helaas moest Frank tot 2 maal toe in verlenging het hoofd buigen waardoor de gasten een voorsprong namen met 0-1.

Jonsjo kon in de volgende partij het Leon van Biezen wel moeilijk maar niet moeilijk genoeg maken waardoor de tussenstand al snel op 0-2 stond.

Nestor André van Hulten kon de achterstand verkleinen door moeizaam maar wel in 3 games te winnen van Ricardo Henskens.

In het spannend potje dubbel ging het spel nagenoeg gelijk op, maar toch ging Smash er met de overwinning van door.

Door een redelijk eenvoudige winst van Ralf tegen Jonsjo stond er inmiddels een tussenstand van 1-4 op het scorebord en leek de wedstrijd op een drama uit te lopen.

Gelukkig kon daarna Frank in partij 6 tegen Ricardo en André in daarop volgende partij tegen Leon door te winnen, de stand een dragelijker aanzien geven 3-4.

Jammer dat Jonsjo in zijn partij tegen Ricardo de partij niet over de streep kon trekken. De voorlaatste partij kon André de eerste game tegen Ralf wel winnen maar daarna maakte hij teveel onnodige fouten en verloor daarmee de partij.

Frank had het laatste woord tegen Leon en won weliswaar niet simpel maar wel in 3 games en bracht daarmee de eindstand op 4-6.

André 03.11.2018