TTVE-3 ook voorbij OTTC 6-3

Vrijdag 9 Oktober kwam OTTC op bezoek, door Corona en familie omstandigheden waren ze echter maar met twee spelers. Het spits werd afgebeten door Jan die in de eerste set verrast werd door Alfred en al snel tegen een 6-9 achterstand aan moest kijken. Echter geconcentreerd kon hij deze achterstand naar een 15-13 overwinning ombuigen. De tweede en derde set was hij beter bij de les en kon hij ze beide winnen. Deny moest het daarna opnemen tegen Arjan, de opening was niet zo sterk met 4-11, maar Deny kwam wel steeds beter in de wedstrijd. Het was echter Arjan die de punten mocht opschrijven. De derde partij werd gespeeld door Luc tegen Alfred, de eerste set moest hij aan de tegenstander afstaan. De tweede set wist Luc daarna overtuigend te winnen, alleen de twee opvolgende sets waren weer voor Arjan.

Jan had goed op de harde backhand serve gelet toen Arjan tegen Deny speelde en mede daardoor was de eerste set voor TTVE, in de tweede kwam Arjan nog sterk terug maar de derde was overtuigend voor Jan. Luc begon daarna met een goede start door van Alfred te winnen, het zat hem echter niet mee deze avond en moest daarna de overwinning aan Alfred laten.

De verrassing van de avond zat in de slotpartij, nadat Deny de eerste twee sets had verloren begon hij rustiger en met meer zelfvertrouwen te spelen. Hier had de tegenstander niet op meer op gerekend waardoor Deny de andere drie partijen met 11-5, 11-8 en 11-6 te winnen.

Na nog snel het laatste biertje te hebben gepakt kon de avond (en voorlopig de competitie) met een leuke stand afgesloten worden.