Derde team op stoom tegen PJS – 3-7

Het derde team moest op Dinsdagavond naar Vught om tegen het vierde team van PJS te spelen. Dit team is gevormd rondom drie spelers die jarenlang in de Bosche bedrijven competitie  spelen en twee onervaren spelers.

De openingspartij werd gespeeld door Eric die tegen Simon een taaie tegenstander aan de andere kant van de tafel vond. Toch wist Erik de partij naar zich toe te trekken en wist in 3 sets te winnen. Jan had daarna niet veel tegenstand aan Parviz, die hij via drie sets wist winnen. Daarna was het de beurt aan Luc, nadat hij de eerste set tegen Adrie winnend wist af te sluiten  moest hij de volgende set inleveren maar Luc kwam sterk terug in de derde en vierde set en waren daarom voor TTVE.  Met een lekkere voorsprong bleek ook Erik geen echte partij voor Parviz.

Simon was duidelijk de sterkste speler van PJS en hoewel Luc goed tegenstand bood kwam hij telkens een paar puntjes tekort om de sets winnend af te sluiten. Jan mocht daarna tegen Adrie, deze had in de Bossche bedrijven competitie een eigen tactiek ontwikkeld waardoor Jan de logica van het tafeltennis eventjes moest vergeten.  Met topspin in de service wist Adrie niet zo goed raad waardoor uiteindelijk ook deze partij aan de kant van TTVE bijgeschreven mocht worden.

Luc herstelde zich goed en was ook te sterk voor Parviz. Het venijn van de avond zat aan het eind, Erik had een zware kluif aan Adrie. Via een spannende vijfsetter waarbij het op en neer ging wist uiteindelijk Erik toch de overwinning binnen te halen. Jan mocht de afsluitende partij van de avond spelen, hij begon aanvankelijk sterk tegen Adrie en wist de eerste set binnen te halen. Hierna ging Simon korter te spelen zodat Jan niet in z’n spel kwam en we de laatste partij moesten afgeven. 

Daarna nog een paar drankjes genomen en met een tevreden gevoel waren we toch nog redelijk op tijd thuis.